5 laatst gelezen boeken (Kelly Armstrong, Simone vd Vlugt, Karin Slaughter)

5 laatst gelezen boeken (Kelly Armstrong, Simone vd Vlugt, Karin Slaughter)

Ik heb de laatste tijd weer veel gelezen. Heerlijk in bad of net voor het slapen. De boeken die ik deze keer aan je laat zien zijn spannend! Vooral nu het eerder donker begint te worden vind ik het fijn om lekker warm met een kopje thee op de bank te kruipen en te gaan lezen. Deze boeken zijn daar top voor. Dus ben je benieuwd naar spannende boeken? Lees dan snel verder!

Een heel bijzonder boek door de psychologische kant van het verhaal. Zowel rechercheur Lois als de hoofdverdachte Maaike hebben flink wat te verduren gehad in hun leven. Het hele ‘zoeken naar de moordenaar’ is de hoofd verhaallijn, maar de achtergrond van Maaike en haar problemen vond ik indrukwekkend om te lezen. Aanrader!

♥♥♥

Ik moest wennen aan de schrijstijl. Het boek is vrij kinderlijk geschreven. het gaat over Zoë die erachter komt dat ze met geesten kan praten. Hiervoor wordt ze in een huis geplaatst die haar zouden moeten helpen van haar ‘schizofrenie’ af te komen. Het eerste gedeelte van het boek vond ik interesant, boeiend en leuk om te lezen. Naarmate ik verder kwam in het boek ging mij iets tegenstaan. et was voor mij te ‘nep’. Het is een boek uit een serie dus het vervolg zal ik uiteindelijk toch wel lezen. Ik ben benieuwd hoe deze dan is geschreven.

♥♥♥♥

Bij het eerste boek moest ik er echt inkomen. Maar toen ik aan een nieuw boek wilde beginnen koos ik toch voor deel 2 uit deze serie. Het doet me denken aan de films van X-men waarbij jongeren met bovennatuurlijke krachten opgeleid worden om een leger te vormen. Dit boek heeft vaart terwijl alles uitgebreid uitgelegd wordt. Wat ik bij het eerste boek jammer vond, kan ik in dit deel waarderen. Normaal houd ik niet zo van sciencefiction maar het heeft iets ‘echts’ in zich. Ik ben benieuwd naar deel drie!

♥♥♥♥♥

In het begin van deze boekenserie moest ik er echt even inkomen. Het was niet helemaal mijn ding had ik het idee. Eenmaal bij het laatste boek aanbeland kon k niet stoppen met lezen! Ik wilde echt heel graag weten hoe het af zou lopen met de personen. Nu ik het boek uit heb wil ik nog steeds graag weten hoe het verder gaat. Voor mij is het nog niet echt af. Ik kan helaas het volgende deel niet vinden, mocht iemand een idee hebben dan hoor ik het graag! Nu wil ik het ‘echte’ einde ook het liefst NU weten!

♥♥♥♥♥

Ik hou van de boeken van Karin Slaughter! Spannend en sensatie zonder overdreven te zijn of té. Verplinterd is geschreven door voornamelijk de ogen van Will. Hij is rechchercheur en samen met een collega die toevallig op zijn pad komt gaan ze samen de uitdaging aan om Emma weer thuis te brengen. Ik vond het een heel bijzonder boek waarin ik de personen goed heb leren kennen in korte tijd. Het boek eindigt met open en gesloten eindes. Sommige verhaallijnen sluiten af terwijl andere open blijven. Dat maakt dat ik stiekem eigenlijk nog meer had willen lezen!

 

Zo ik lees weer even verder! 😉

 

Welk boek lees jij nu?

 

Liefs,

Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.