5 zomerse nagellak van verschillende merken

5 zomerse nagellak van verschillende merken

Nu de zomervakantie echt is begonnen mag van mij het lekkere weer wel goed tevoorschijn komen. Daar horen natuurlijk felle en kleurrijke nagels bij. Ik heb vaak gellak op die ik zelf aanbreng met de lamp, maar alsnog heb ik ook vaak normale nagellak op. Ik moet wel altijd even wennen aan het lang wachten. Alsnog wil ik je 5 mooie kleurrijke nagellak laten zien die echt zomerse kleurtjes zijn.

KOH summer kisses! 376

nagellak

Een lief roze kleurtje die goed dekt in 2 laagjes. Ik ben echt fan van het merk KOH voor nagellak. Echt kwalitatief goede producten. Je betaalt ook wel wat meer, maar daar krijg je wel goede producten voor terug. Ik gebruik ook de base en topcoat van dit merk.

Golden Rose 101

nagellak

Mooi mat met wel glitters erin wat een heel speciaal effect geeft. Ik vind dit echt een heel tof kleurtje wat meer speciaal wordt door het matte effect.

Kiko 343

nagellak

Kiko is echt helemaal te gek! Goedkope lakjes, maar geweldige kleuren en super goede dekking. Ook deze groene kleur dekt goed in twee laagjes en blijft lang zitten met een goede topcoat.

Kiko 24

nagellak

Dit roze kleurtje is uit de luxere lijn van Kiko. Het kost ietsjes meer dan het groene kleurtje, maar alsnog prima prijzen. Dit roze kleurtje dekt zelfs maar in één laagje!  Maar om het langer te laten zitten gebruik ik alsnog vaak twee laagjes.

Orly tropical pop

nagellak

Dit lakje heb ik destijds in de misslipgloss webshop gekocht en dit is het eerste en enige lakje van dit merk wat ik heb. Een grote hoeveelheid waar je dus ontzettend lang mee doet. Het lakje heeft wel echt twee laagjes nodig om goed te dekken. Je handen lijken wel direct een stuk bruiner met dit felle kleurtje.

Mijn voorkeur gaat het meest uit naar de lakjes van Kiko. Goede prijzen, toffe kleuren en lakken heel fijn.

Liefs, Liza

 

ps. je kunt nog meedoen met de winactie

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.