Anastasia wenkbrauwpoeder; review

Anastasia wenkbrauwpoeder; review

Ik heb een hele lange tijd gebruik gemaakt van de MAC oogschaduw ‘omega’ om mijn wenkbrauwen bij te werken. Maar ik zou geen beautyliefhebster zijn als ik niet af en toe wil wisselen. Daarnaast vond ik ‘omega’ af en toe wat hard overkomen. Ik ging op zoek naar een (nog) beter wenkbrauwpoeder en kwam uit bij het merk Anastasia. Klik hieronder voor de foto’s!

anastasia

Het Anastasia wenkbrauwpoeder zit in een klein zwart doosje. Hier zitten twee kleuren in die beide 0,8 gram bevatten. Voor je wenkbrauwen gebruik je niet heel veel poeder, dus ik verwacht dat je hier toch wel een lange poos mee zult kunnen doen.Ik heb gekozen voor de kleur ‘blond’. Aangezien ik echt blond haar heb dat in de zomer helemaal licht is hoef ik geen hele donkere kleur. Blond is ook de lichtste kleur die ze in het assortiment hebben. Het viel mij op dat Anastasia echt heel veel verschillende kleuren heeft. In totaal zijn er namelijk 11 verschillende doosjes te koop waar dus telkens 2 verschillende kleuren in zitten. Hierdoor heb je de meeste kans om de perfecte kleur voor je wenkbrauwen te vinden.

anastasia anastasia

Het echte poeder zit in een zwart omhulsel. Het ziet er vrij chique uit, maar ik had ook wel wat verwacht voor deze prijs. Het is namelijk niet heel goedkoop. Je betaalt namelijk €29,95 voor dit wenkbrauwdoosje bij Douglas.

Maar ondanks dat je wel even wat geld neer moet leggen, ben ik tevreden! De kleur is toch iets donkerder dan mijn eigen haarkleur waardoor mijn wenkbrauwen toch een kleurtje hebben, maar niet zo donker dat het niet bij mijn gezicht past.

Ik laat je zien hoe het uit ziet!

anastasia

Rechts is de lichtste kleur en links de donkerste kleur uit het doosje.

anastasia

Niet mijn meest charmante foto, maar daar moet je mij maar even voor vergeven. 

Rechts heb ik mijn wenkbrauw ingekleurd met de lichtste kleur uit het doosje. Mijn linkerwenkbrauw heb ik (nog) niks mee gedaan zodat je het verschil kunt zien.

Op mijn lippen heb ik trouwens mijn nieuwe MAC lipstick ‘mehr‘ .

Wat gebruik jij op dit moment voor je wenkbrauwen?

 

Liefs,

Liza

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.