Anatomicals handy hand & lip balm tube

Anatomicals handy hand & lip balm tube

Anatomicals heb ik leren kennen via de Beautybox waar ik destijds lid van was. De grote teksten is waar het merk de verpakkingen mee opvult. Nu hebben ze een handzame tube waar handcrème en een lippenbalsem in zit. Handig voor in je tas! Ik laat je nu zien hoe dit in elkaar zit en ik vertel je wat ik ervan vind.

Anatomicals

Anatomicals

Een kartonnen verpakking zorgt ervoor dat de tube is beschermt. Ze geven aan dat aloë vera het ingrediënt is wat zorgt voor zachte handen en lippen. In de tube zit 100 gram product. Hier betaal je dan €5,99 voor. Een prima prijs zou ik zeggen voor twee producten in één.

Anatomicals

De ingrediëntenlijst. Ik zie verschillende oliën staan en als laatste ingrediënt is parfum. Dit betekent dat er maar weinig parfum in zit en dat vind ik wel prima. Ik kan je alvast zeggen dat beide producten ook vrijwel nergens naar ruiken.

Anatomicals

Wanneer je de kartonnen verpakking opent zie je inderdaad een tube. Wanneer je de doorzichtige dop ervan af draait zie je de lippenbalsem. Een vrij grote hoeveelheid die gemakkelijk aanbrengt op je lippen. Je lippen voelen hierna niet plakkerig aan, maar gehydrateerd. Hier kun je nog wel een poosje mee vooruit! Ook de lippenbalsem kun je van de tube afdraaien. Dan kom je bij de echte handcrème terecht. Een kleine druppel is voldoende voor beide handen. De crème trekt gemakkelijk in en zoals eerder gezegd ruikt deze vrijwel nergens na. Wanneer ik de crème heb aangebracht blijven mijn handen lang gevoed. Ik hoef niet te blijven smeren.

Een handige tube voor mee te nemen in je tas. Het neemt weinig plaats in beslag en alsnog heb je twee producten mee die fijn zijn met de koude dagen van de herfst/winter.

Anatomicals is te koop via hun eigen webshop. De prijs is prima, namelijk €5,99 voor 100 gram.

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.