Andrelon verassend volume duo mist

Andrelon verassend volume duo mist

Andrelon

Andrélon staat bekend voor mij om de paarse shampoo & conditioner verpakkingen. Voor mij haar was ik naar een product op zoek, dus ik keek in mijn beautykast en zag deze volume spray. Dit is wel de nog de oude verpakking. Andrélon heeft de opdruk van de verpakking iets gewijzigd, maar het product is hetzelfde gebleven.

Andrelon

Het is een spray die je in je handdoek droge haar sprayt. De rest van de dag heb je dan volgens Andrélon volumineus haar. Andrélon zegt over het product:

De look:

Deze duo mist maakt je haar weer zijdezacht en geeft een volumeboost vanaf je haaraanzet.

Gebruik:

Goed schudden voor gebruik. Verdeel de spray gelijkmatig over handdoekdroog haar en breng je haar in model. Gedurende de dag kan je een nieuwe volume boost aan je haar geven, door het met je handen of borstel opnieuw te accentueren.

Over Volume

Als je haar echt goed zit, heb je het gevoel dat je de hele wereld aan kan. De Verrassend Volume haarverzorging- en stylingproducten verrijkt met collageen geven je haar niet alleen meer volume, maar je haar voelt ook voller en dikker aan. Speciaal voor fijn en beschadigd haar gebruik je de Volume & Care producten. Ze geven je haar extra volume en verzorging. Resultaat: meer body en gezond en verzorgd uitziend haar.

Andrelon Andrelon

Uit deze lijn zijn nog veel meer producten te koop:

 

– verrassend volume shampoo
– verrassend volume conditioner
– verrassend volume crème
– volume & care shampoo
– volume & care conditioner
– verrassend volume droogshampoo
– verrassend volume hairspray
– verrassend volume mouse
– get the volume powder
– get the volume mousse
– get the volume föhnspray

Je kunt voor je haar alle kanten op met deze lijn!

Andrelon

Volume in mijn haar vind ik nooit verkeerd. Dus ik heb mijn haar gewassen en nadat ik mijn haar had afgedroogd met een handdoek was het tijd voor de volume spray! Ik begon met schudden en dan bij mijn haaraanzet sprayen om daar te meeste volume te creëren. Daarna heb ik ook wat door de rest van mijn haar gesprayd. Dan even ‘inkneden’. Misschien heb ik wat te weinig van de spray gebruikt, maar ik zag weinig volume helaas. Ik ga nog even wat meerdere manieren proberen om met deze volume spray volume in mijn haar te krijgen. Het enige wat ik tot nu toe wel fijn vind aan deze spray is dat het geen vettige of harde waas achterlaat.

Wil jij deze Volume duo mist ook eens proberen dan is ‘ie o.a. te koop bij de Kruidvat voor €4,59. Nu is er een actie met 2 + 1 gratis.

Welke producten gebruik jij voor je haar?

Liefs,

Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.