Augustus; opgemaakte producten (o.a. Clinique, Rituals…)

Augustus; opgemaakte producten (o.a. Clinique, Rituals…)

De maand september is alweer even aan de gang, maar ik had je nog niet laten zien welke producten ik de afgelopen maand (augustus) heb opgemaakt. Dus daar is het nu weer tijd voor! De afgelopen keer heb ik een hele hoop producten. Dit keer iets minder maar alsnog genoeg om je er wat meer over te vertellen.

Opgemaakte producten

augustus

Allereerst een parfum van Clinique, namelijk de geur happy. Een geur waar je inderdaad happy van wordt. Voornamelijk heel fris en heerlijk voor de lente en zomer. Blijft goed lang hangen en heb ik veel complimentjes over gekregen toen ik ‘m droeg. Verder heb ik een FA douchegel ‘opgemaakt’. Ik heb deze douchegel gebruikt voor het zeeppompje in de keuken. Omdat het voor de droge huid is, vind ik het fijn om deze voornamelijk te gebruiken voor mijn handen. Als laatste van bovenstaande foto; een Rituals douche olie uit de Sakura Spring collectie. Rituals vind ik sowieso een prachtmerk en alle producten die ik van ze gebruik vind ik goddelijk. Dus ook deze douche olie! Het laat geen vettig laagje achter, maar zorgt ervoor dat je huid gewoon zacht aanvoelt waardoor je uit de douche stapt.

augustus

Over de Etos douchefoam heb ik destijds een review geschreven die je hier kan teruglezen. Komt heel dicht in de buurt van de Rituals douchefoam! Een Dove deodorant, ik vind Dove altijd zo lekker ruiken. De deodorant werkte goed, maar liet wel witte strepen achter op shirtjes. Dan nog de laatste paar opgemaakte producten van Augustus. De watjes van Cien (Lidl) zijn goedkoop en werken prima. Aanrader vanwege de prijs en omdat ze niet pluizen. Als allerlaatste twee scheermesjes. Ten eerste een wegwerp van Wilkinson. Ik nam op vakantie het Venus & OlazĀ  scheerkopje mee, maar helaas was deze bot. Dus kocht ik even snel nieuwe. Wilkinson is prima, maar ik heb toch veel liever diegene van Venus & Olaz!

Ondanks dat het niet ontzettend veel producten zijn, zijn er eigenlijk alleen maar aanraders voorbij gekomen. Neem dus zeker even een kijkje in de winkels voor deze producten.

Liefs,

Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.