BEAUTY: Everyday bakje zomer ’18

BEAUTY: Everyday bakje zomer ’18

Ik heb mijn make-up tafel waar ik elke ochtend mezelf opmaak. Ik heb daarin een bakje waarin alle make-up zit die ik elke dag gebruik. Hoef ik niet bij na te denken en kan ik elke dag zo gebruiken. Bij speciale gelegenheden wissel ik nog wel eens af maar over het algemeen gebruik ik de onderstaande producten. Wil je dus weten wat er in mijn everyday bakje zit? Dan kun je dat hieronder zien.

Basis

everyday

Ik begin met de primer van Smashbox. Die kun je ook naderhand over je gezicht sprayen om je make-up nog beter te laten zitten. Maar ik merk dat het bij mezelf beter werkt als ik het vooraf gebruik. Daarna gebruik ik de foundation van Urban Decay en de bijbehorende concealer. En om af te poederen gebruik ik de poeder van make-up studio. Normaal gebruik ik een compacte poeder maar voor de verandering is het nu eens een losse poeder. Werkt ook heel fijn! Alleen goed aftikken om niet alles onder het poeder te hebben.

Blush / Bronzer / Highlighter

everyday

Om toch wat bruiner te lijken gebruik ik de Kiko masterpiece bronzer in kleur ‘forward sienna‘. De blush is van MAC in kleur ‘all day’. Je kunt zien dat ik de highlighter al ontzettend veel heb gebruikt. Deze breng ik aan met mijn vingers en was ooit een limited edition van Essence geloof ik. Het is in ieder geval de kleur ’10 look on the bright side’.

Wenkbrauwen / Ogen

everyday

Ik had nog een sample van de Urban Decay primer potion. Dit is de ‘minor sin’ (champagne shimmer) deze is een beetje gekleurd met glitters. Met oogschaduw eroverheen merk je daar eigenlijk verder niks van. Voor mijn wenkbrauwen gebruik de goof proof brow pencil van Benefit. In mijn make-up kastje kwam ik de smoky eyes Maybelline tegen in kleur 32 ‘Charcoal Smokes’. Had ik al heel lang niet gebruikt dus die heb ik van stal gehaald. Daarna nog de Catrice kohl kajal potlood om alles wat extra te accentueren. Een lik mascara van Rituals op mijn wimpers. Lipgloss (100 love bug) op mijn lippen en dan ben ik klaar om te gaan!

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.