BEAUTY: Lush R&B haarmoisturiser review

BEAUTY: Lush R&B haarmoisturiser review

Als je weleens in een Lush bent geweest kun je de geur vast wel herinneren. Zoetig, fris, kruidig en alles wat daar omheen zit. Helaas zit er geen Lush in Eindhoven, maar als ik toevallig in Den Bosch ben moet en zal ik even binnenlopen en dan blijven er natuurlijk allerlei producten aan mij plakken die meegaan naar huis. Een tijdje geleden kocht ik de haarmoisturiser R&B. Ik begon ‘m te gebruiken en wauw dit is te gek! Normaal maak ik foto’s vooraf, maar omdat ik niet dacht aan hiervan een review te schrijven zie je wel dat ik al een aantal keer dit product heb gebruikt. Mocht je slag of krullen in je haar hebben dan is R&B een aanrader!

R&B haarmoisturiser

Lush

Ingrediënten

Havermelk (Avena sativa), Glycerine, Avocadoboter (Persea gratissima), Fair Trade Olijfolie (Olea europaea), Glyceryl Stearaat en PEG-100 Stearaat, Parfum, Cetearyl Alcohol, Extra Virgin Kokosolie (Cocos nucifera), Biologische Jojoba-olie, Sinaasappelbloesem Absolue (Citrus aurantium), Jasmijn Absolue (Jasminum Grandiflorum), Cupuacuboter (Theobroma grandiflorum), Candelilla Was, Benzyl Alcohol, *Benzyl Benzoaat, *Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, *Citral, *Eugenol, *Farnesol, *Geraniol, *Hydroxycitronellal, *Isoeugenol, *Limonene, *Linalool

Gebruik

Wat mij het meest opvalt is de geur. Het ruikt vrij fris en citrusachtig wat komt door de sinaasappelbloesem. Door de gehele dag blijf ik mijn haar ook ruiken. Maar dan zonder storend te zijn, want de geur is gewoon heel fris.

Wanneer ik mijn haar heb gewassen borstel ik ze en daarna laat ik het opdrogen. De volgende ochtend pak ik een kleine hoeveelheid op mijn vingers. Daarna wrijf ik dit uit over beide handen en dan ga ik met mijn haar voorover hangen waarna ik R&B kneed zodat mijn krullen beter uitkomen. Je ziet er vervolgens niks meer van. Mijn haar voelt en ziet niet vet uit en ook na een paar dagen elke ochtend gebruiken ziet mijn haar niet vet uit.

Ik heb een potje van 100 gram waar ik €19,95 voor heb betaald. De grote pot met 225 gram kost €39,95. Een grote pot is wel goedkoper, maar Lush is wel van de producten die je op tijd op moet maken. De houdbaarheidsdatum staat hier niet voor niets. Dus ondanks dat het dan goedkoper is met de grote pot, even nadenken of je dit wel binnen die tijd op gaat maken. Je kunt als R&B op is het potje bewaren, bij 5 verpakkingen kun je deze inwisselen voor een vers gezichtsmasker.

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.