BEAUTY: Maybelline 930 nude embrace

BEAUTY: Maybelline 930 nude embrace

Ik heb maar weinig beautyproducten van Maybelline. Maar ik kocht een tijdje geleden er eentje om te proberen. Een nude variant zodat ik deze bij alle gelegenheden op kan doen. Over de kleur twijfel ik nogal, als ik het heb opgedaan trekt ‘ie namelijk best erg in de lijntjes en is het me toch iets te bruin.

Maybelline

Ga voor verleidelijke, matte lippen met de Color Sensational Mattes! De luxe lipstick voor sexy, verzorgde lippen is nu verkrijgbaar in 4 nieuwe matte kleuren.
Color Sensational lipstick verzorgt je lippen en geeft ze een intense, matte kleur
Waarom het werkt
Ontdek de Color Sensational lipstick van Maybelline! De luxe lipstick voor sexy, verzorgde lippen. Nu verkrijgbaar in vier trendy, matte kleuren.
Tip van onze make-up artist
Deze lipstick bevat verzorgend honing-extract en vitamine E voor gehydrateerde en zachte lippen. Hierdoor kun je je lippen voorzien van een intense matte kleur die comfortabel en soepel aanvoelt.

Bron

MaybellineMaybelline

Het over de lijntjes zie je heel goed in de bovenste foto. En ik ben er nog steeds niet over uit wat ik van de kleur vind. Het lijkt namelijk ook alsof er iets van een goudkleur in zit wat niet helemaal mijn ding is. Misschien moet ik het nog maar wat kansen geven en kijken of mijn mening erover veranderd. Je merkt nu dat ik niet geheel enthousiast ben. Bij bol.com is de lipstick nu goedkoper namelijk €6,49 i.p.v. €12,49. Niet echt goedkoop voor een kleurtje waar ik (nog) niet heel blij over ben. Het gevoel van de lipstick is wel heel fijn. Het voelt echt heel zacht aan en wanneer je ‘m eenmaal hebt aangebracht voel je ‘m bijna niet meer zitten. Wanneer deze kleur uiteindelijk toch niet helemaal mijn ding blijkt te zijn kan ik nog de andere kleuren eventueel proberen, want het gevoel is dus wel goed.

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.