BEAUTY: opgemaakt februari ’18

BEAUTY: opgemaakt februari ’18

Elke maand laat ik je zien wat ik in de afgelopen maand heb opgemaakt. Vorige maand was ik nogal laat.. Dus je hebt pas vorige week de producten kunnen zien van januari in dit artikel. In een ander mandje heb ik de producten gespaard van de maand februari om je die nu aan je te laten zien. 

Geurkaarsen

opgemaakt

Allereerst mijn laatste kaars van Ikea. Je heb in de afgelopen maanden wel vaker kunnen lezen over mijn haat-liefde verhouding met deze kaarsen. Dit is de allerlaatste en nu ga ik dan echt over op mijn Woodwick kaarsen waar ik je binnenkort wat meer over vertel. Ik heb nog een geurkaarsje opgemaakt waar ik verder geen merk van heb.

Verzorging

opgemaakt

Over de Lady speed stick heb je al vaker kunnen lezen, ge-wel-dige deodorant. Of het nu de roller, spray of stick is ik ben er nog geen tegengekomen die ik niet fijn vind werken. Omdat ik helemaal fan ben van micellaire water kocht ik eens de gel van Garnier. Het maakte mijn huid en ogen wel goed schoon, maar ’t prikte weleens en het laat een laagje achter wat ik echt weg moest spoelen met water. Niet echt voor herhaling vatbaar. Vorige maand maakt ik de dagcrème van Ziaja op en nu dan de nachtcrème, lekker budget en werkt prima!

Overig

opgemaakt

De Colgate tandpasta heb ik vaker. Het smaakt namelijk niet zo heel heftig en het voelt gewoon fijn. Van Rituals heb ik twee mini’s opgemaakt die in mijn adventskalender zaten. Een showergel van de ‘ayurveda’ lijn die lekker kruidig en winters ruikt. Dan nog een shampoo van de ‘samurai’ lijn die ik maar kort heb kunnen testen. Er zit namelijk niet zoveel product in en voor mijn lange haar heb ik er net 2 keer mee kunnen doen. Dus daar kan ik maar weinig over vertellen. Van Catrice heb ik een wenkbrauwpotlood opgemaakt, goedkoop en een goede kleur die past bij m’n haar. Als allerallerlaatste het scheermesje van Venus & Olaz. Die heb ik altijd en werkt gewoon goed.

Zo dat was ‘m weer. Niet al te bijzondere producten, maar mijn kast is toch weer iets leger ;).

Liefs, Liza

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.