BEAUTY: opgemaakt in maart 2018

BEAUTY: opgemaakt in maart 2018

Het was eigenlijk de bedoeling dat mijn ‘opgemaakt’ artikel vorige week online kwam, maar door de drukte is dat helaas niet gelukt. Dus nu alsnog wil ik je de producten laten zien die ik in de afgelopen maand maart heb opgemaakt.

opgemaakt

Allereerst drie producten van Rituals. Alle drie zaten ze in mijn adventskalender en je merkt dat er telkens meer producten hiervan opgaan. Ik vind het leuk om telkens andere producten te gebruiken en te proberen. De samurai douchegel is ook eigenlijk een shampoo, maar ik heb deze alleen gebruikt als douchegel. Ruikt wat mannelijk maar is wel lekker. Daarnaast zijn ook de scrub en de bodylotion opgegaan uit de ‘ritual of sakura’ lijn. Een van mijn favoriete lijnen, deze ruikt zó lekker! Ook is er een proefverpakking van de Hugo Boss bodylotion opgegaan die past bij de geur ‘ma vie’. Die ruikt lekker!! En gaat zeker op het lijstje van eventuele geuren.

opgemaakt

 

De wattenschijfjes van AH en de raggertjes van gum heb je al vaker voorbij zien komen. Prima simpele producten en ook de Iwear lenzenvloeistof is niet al te boeiend om te laten zien. En ook de tandpasta van Colgate is al vaker voorbij gekomen. En nog steeds heb ik niet al te veel voorkeur voor tandpasta. Toen ik een tijdje terug een nieuwe crème van The body shop ging uitzoeken was ik aan het twijfelen tussen twee. Ik heb gekozen voor de ‘drops of yought’ lijn. Maar ook de vitamine e (aqua sorbet) was een mogelijkheid waar ik nu eerst het proefje van heb opgemaakt. Die was ook heel fijn dus misschien dat ik deze hierna koop. Uit (weer) mijn adventskalender een crème van Rituals. Een hele sterke mintgeur wat op bepaalde delen van je gezicht kunt aanbrengen voor verkoeling, zeker als je hoofdpijn hebt.

opgemaakt

Twee producten van Sephora. Allereerst een eyeliner, die ontzettend lang goed is gebleven! Nu begint ‘ie echt uit te drogen waardoor ik ‘m wegdoe. Maar een goede zwarte eyeliner die makkelijk aanbrengt. En ook van dit merk een ‘gel’ voor je wenkbrauwen. Gel met zo’n borsteltje vind ik uiteindelijk zo vies worden en deze kun je blijven slijpen zodat je altijd een schoon product hebt om mee te werken. Inglot heb ik een aantal jaren geleden ontdekt in Polen op vakantie. Ik heb er al meerdere mooie producten van kunnen gebruiken en ook deze eyeliner in een bruine kleur was mooi. Maar het stiftje was nogal hard waardoor hij niet altijd heel makkelijk werkte. Als aller-allerlaatste een poeder van Urban Decay. Een goed poeder waarvan helaas de verpakking op een gegeven moment was gesneuveld.

Ondertussen heb ik alweer wat producten verzameld van april. Dus ik laat je volgende maand graag zien wat er dan op is gegaan!

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.