BEAUTY: opgemaakt januari 2018

BEAUTY: opgemaakt januari 2018

Een beetje laat in februari, maar alsnog laat ik je de producten zien die ik in de afgelopen maand januari heb opgemaakt. 

Kaarsen

opgemaakt

Beide kaarsen zijn van Ikea. Ik heb je al vaker verteld dat ik de geurkaarsen van Ikea niet altijd heel goed ruik. De grote pot (links) rook ik wel goed! Het rook echt naar vanillekoekjes zonder heel heftig te zijn of te zoet. Deze was wel lekker! De groene rook wat naar kokos maar deze rook je helaas weer niet zo goed. De laatste tijd ben ik helemaal fan van de Woodwick kaarsen. Misschien dat ik je de volgende maand hier meer over kan vertellen.

Beautyproducten

opgemaakt

Allereerst de reinigingsdoekjes van Kruidvat. Deze prikken wat voor als ik ze echt voor mijn gezicht gebruik. Ik moet daarna wel echt crème opdoen omdat het mijn huid ontzettend uitdroogt. Maar toch vind ik soms doekjes fijn voor even snel mijn make-up te verwijderen. Daarentegen zijn de doekjes van Rituals echt ge-wel-dig! Deze zat in mijn adventskalender maar het haalt echt mijn make-up goed weg én ze voelen ook nog eens goed aan op mijn huid. Ik ga ze halen voor op vakantie! En dan nog twee zakjes met wattenschijfjes, een van AH en de ander van Derlon. Mijn voorkeur gaat dan uit naar die van Derlon aangezien deze niet gaan pluizen. Die van AH trekken nogal uit elkaar.

opgemaakt

Twee producten van Rituals. Beide ook uit mijn adventskalender. De foaming douchefoam is uit de kerstcollectie en was echt super lekker! Sowieso ben ik fan van de foams maar die geur was heerlijk kerstig. Dan de showeroil, Deze geurlijn vind ik echt heel fijn voor het hele jaar door. Herbal Essences is vrij goedkoop maar de conditioners werken echt heel goed voor mijn haar. Het voelt daarna echt heel zacht aan. In een aanbieding heb ik een keer de Andrélon droogshampoo gekocht. Het werkt prima, maar ik ga toch weer terug naar Batiste.

opgemaakt

Over de Chanel mascara heb ik een review geschreven in vergelijking met de Chanel le volume mascara. Klik HIER om deze review te lezen. Van Ziaja heb je al meerdere reviews van kunnen lezen. De dagcrème die ik nu heb opgemaakt helaas niet, maar dit zijn echt budget producten. Maar ze werken heel fijn. Het zijn gewoon hele basic producten die prima werken.

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.