BEAUTY: opgemaakt; laatste 10 producten

BEAUTY: opgemaakt; laatste 10 producten

Omdat ik een tijdje niet meer echt heb artikelen online heb gezet heb ik nu ontzettend veel opgemaakt producten liggen die ik je nog wil laten zien. Dus die komen in delen, zowel heel veel als heel weinig producten in één artikel vind ik zelf niet zo leuk om te lezen dus ik zal de komende tijd het per 10 laten zien. Zo kan ik misschien wat categorieën laten zien. In ieder geval zie je hieronder 10 producten die ik heb opgemaakt.

opgemaaktOnder de douche

Wist je dat Andrélon nu ook douchefoams heeft voor onder de douche? Toen ik deze tegenkwam in het Kruidvat nam ik alle geuren mee en die wissel ik nu af. Dit keer is de geur ‘appelbloesem en cranberry’ opgegaan. Een wat zoetere geur zonder dat je heel heftig ruikt. Het schuim is lekker dik en vol. Gelukkig heb ik nog een aantal bussen staan, anders had ik deze wel opnieuw gekocht.

Om mijn haren te wassen heb ik de shampoo en conditioner van Petal Fresh opgemaakt. Dit merk kende ik nog helemaal niet. Ik was op zoek naar wat natuurlijke shampoos om mijn hoofdhuid wat te beschermen en toen vond ik deze. Hij ruikt vrij mild en ondanks dat ‘ie natuurlijk is schuimt deze wel nog. Hierdoor heb ik zelf altijd het idee dat het mijn haar beter schoonmaakt of zo. In ieder geval vond ik de combinatie fijn werken!

opgemaakt

Verzorging

Over de Batiste droogshampoo heb ik al een aantal keer iets geschreven. Hele fijne droogshampoo, maar ondanks dat ik echt blond ben moet ik alles goed uitwrijven omdat ik anders witte vlekken krijg. Een hele tijd terug heb ik op vakantie een reiniger gekocht van L’oreal. Deze werkte ook fijn in combinatie met mijn Clarasonic. Hij was vrij mild maar maakte mijn gezicht wel goed schoon. Naast de reiniger van L’oreal heb ik ook een reiniger van Ziaja opgemaakt. Deze was handig vanwege de pompflacon. Heel basic maar ook deze maakte mijn gezicht goed schoon. Over de deodorant van Lady Speed Stick hoef ik weinig te zeggen. Voor mij werkt deze deodorant het allerbeste, ook als het ontzettend warm is buiten. Als laatste heb ik nog een lippenbalsem van Greenland opgemaakt. Heel subtiel geurtje maar en deze zat in mijn werktas. Handig om gewoon bij je te hebben.

opgemaakt

Huisgeurtjes

Over Woodwick heb ik een hele tijd terug een blogpost geschreven die je hier terug kan lezen. Dit zijn echt mijn favoriete geurkaarsen! De geurstokjes heb ik ooit bij de op=op voordeelshop gekocht. Kostte geen drol maar gaven best nog wat geur af. Zeker omdat ik ze in het toilet had staan.

Zo dat waren de 10 producten die zijn opgegaan van nu. Binnenkort dus weer 10 andere producten.

Liefs, Liza

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.