BEAUTY: shampoo Wella calm (voor de gevoelige hoofdhuid)

BEAUTY: shampoo Wella calm (voor de gevoelige hoofdhuid)

Ik wissel nogal af in shampoo. Als mijn shampoo voorraad op is duik ik de winkel in en kijk ik wat mij aanspreekt. Sommige shampoos komen vaker terug, maar ik ben ook nieuwsgierig naar andere merken en producten dus wisselt per keer. Nu heb ik de ‘Wella calm’ shampoo in gebruik en wil je er nu wat meer over vertellen.

Wella Calm

Wella

Al meer dan 130 jaar levert Wella innovaties en diensten om creativiteit bij kappers mogelijk te maken. Het verhaal van het bedrijf begon in de 19e eeuw in Duitsland. Met de visie en de passie van kapper Franz Ströher, die ervoor zorgde dat ieder haar op zijn eigen manier verzorgd wordt. Ondertussen is Wella uitgegroeid tot een van de grotere haarverzorgingsmerken in meer dan 150 landen.

Bron

Uit de Balance lijn heeft Wella verschillende producten voor ieder wat wils dus. Ze geven aan dat de balance lijn verzacht, kalmeert en de hoofdhuid verfrist.

  • Balance anti-haaruitval serum
  • Revitaliserende shampoo
  • Calm shampoo voor de gevoelige hoofdhuid
  • Calm masker voor de gevoelige hoofdhuid
  • Pure reinigende shampoo
  • Clean anti-roosshampoo

Wella

De geur is echt heel zacht. Je merkt dat er dus geen parfum in zit. Door de handige klikdop hoef je niet moeilijk te doen met je natte handen onder de douche. Je kunt makkelijk goed doseren zodat je de hoeveelheid shampoo hebt die je graag wilt gebruiken. Wanneer ik de shampoo gebruik voel ik iets van menthol, het voelt heel fris aan wanneer ik het masseer. Wanneer ik het daarna uitspoel is dat gevoel vrijwel direct alweer verdwenen. Mijn haar (en hoofdhuid) voelt daarna gewoon schoon aan wat ik van een shampoo verwacht. Nadat ik het goed heb uitgespoeld gebruik ik conditioner voor in de puntjes van mijn haar.

De versie van 250 ml is online vrijwel alleen te vinden bij kapperszaken, maar de 500 ml versie kun je bestellen bij Bol voor €26,50.

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.