BEAUTY: shoppen bij de Sephora

BEAUTY: shoppen bij de Sephora

Op donderdag om 7.00 uur komt er een blogpost online wat iets te maken heeft met beauty. Een shoplog, een review van een product of iets anders, maar in ieder geval heeft het iets te maken met beauty. Vandaag heb ik een shoplog van mijn gekochte producten bij Sephora op vakantie. (De prijzen zijn in zloty (zl) maar omgerekend naar euro’s is het ongeveer delen door 4.)

Belif

Sephora

Belif kende ik qua merk nog niet. Ik was op zoek naar een nieuw product om mijn huid te reinigen met de Clarasonic. Een product op gelbasis vind ik vaak niet fijn en toen werd mij dit product geadviseerd. Vrij netjes qua ingredi├źnten en dat maakte mij wel nieuwsgierig.

Belif creamy cleansing foam moist is te koop voor 95 zl.

Urban Decay (setting spray / primer)

Sephora Sephora

Twee producten van Urban Decay. De All nighter setting spray en de oogschaduwprimer in de kleur ‘eden’.┬á De primer heb ik al eens een tester van opgemaakt waardoor hij nu op mijn verlanglijstje staat en de setting spray was ik ontzettend benieuwd naar.

De setting spray kostte 155 zl en de primer potion 99 zl.

Becca

Sephora Sephora

Ik kom er nu pas achter de Becca ook gewoon bij de Douglas te koop is. Over oud nieuws gesproken. In ieder geval heb ik deze prachtige highlighter nu ook in mijn bezit!

Becca champagne pop is te koop voor 155 zl.

Kat von D

Sephora Sephora

Ik heb gekozen voor de ink liner i.p.v. de tattoo liner omdat hier het puntje wat stijver van was. Dat vind ik makkelijker en sneller werken. Alsnog kun je de zelf de dikte bepalen van je eyeliner naarmate je op het puntje drukt. Niet van je handen af te krijgen zonder make-up remover!

De Kat von D ink liner is te koop voor 89 zl.

Beauty blender

Sephora

De originele beauty blender heb ik nog nooit gehad. Mijn vorige was van Inglot die ik jarenlang heb gebruikt en die nu echt wel aan vervanging toe is. Ik merk dat deze was zachter is en dat die van Inglot wat sponziger is. Deze is echt zoveel zachter!

De beautyblender is te koop voor 69 zl.

 

Nu ik de foto’s heb gemaakt kan ik hierna de producten fijn gebruiken om ze eens aan een grondige test te onderwerpen!
Een rib uit mijn lijf zo alles bij elkaar, maar af en toe moet je jezelf maar eens verwennen zullen we maar zeggen.

Liefs,

Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.