BEAUTY: The body shop – eyecream

BEAUTY: The body shop – eyecream

Ik heb niet per definitie echt een oogcrème nodig. Mijn huid is niet ontzettend droog of ik heb niet echt droogtelijntjes. Maar het gevoel dat het geeft wanneer ik het heb gebruikt vind ik wel heel fijn. Dus af en toe gebruik ik in fases een crème speciaal voor onder de ogen. Dit keer heb ik de ‘eye defence’ van The body shop in gebruik. Hieronder vertel ik je wat meer over de ingrediënten en over de werking.

Eye defence

Het is een combinatie tussen een crème en een gel. Het werkt ontzettend handig door het pompje Het voelt ontzettend zacht en het trekt nog sneller in. Met een mini pompje heb je genoeg om de huid onder beide ogen te hydrateren. Qua ingrediënten is het allemaal vrij simpel, geen spannende spullen maar gewoon een basic crème/gel die je ogen net even extra hydrateren. Zeker wanneer het echt heel koud is, heeft de huid onder je ogen wel wat te verduren. De een krijgt echt droogtelijntjes waar de ander een ontzettend trekkerig gevoel krijgt. En dat kun je voorkomen door deze crème. Omdat de ingrediënten vrij basic zijn kunnen zelfs de mensen met een gevoelige huid hier bij terecht.

Ook door de dag heen blijf ik merken dat ik de avond ervoor de crème heb gebruikt. Het voelt wel extra zacht aan.

 

Onze collectie parfum- en alcoholvrije producten met aloë vera is klinisch bewezen geschikt voor gevoelige huid en helpt tekenen van irritatie te kalmeren. Aloë vera is een natuurlijke, kalmerende stof voor de huid en is ideaal voor jeukende, rode huid die snel allergische reacties vertoond. De aloë vera die wordt gebruikt in onze producten is afkomstig van onze Community Trade-partners en bevat geen toegevoegde conserveringsmiddelen.

Bron

the body shop

De oogcrème is te koop bij the body shop voor €15,-.

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.