BEAUTY: The body shop pomegranate facial wash

BEAUTY: The body shop pomegranate facial wash

Ik heb nog niet veel producten van The body shop gebruikt qua gezichtsverzorging. Er zijn een aantal crèmes wat ik al heb uitgeprobeerd, maar de reinigers heb ik nooit echt aangeraakt. Eigenlijk zonder goede reden. Maar daar heb ik nu verandering in gebracht! Ik gebruik sinds een tijdje nu de ‘pomegranate facial wash’ en wil je daar nu wat meer over vertellen.

The body shop

De granaatappelproducten van The Body Shop® zijn speciaal ontwikkeld om de tekenen van veroudering tegen te gaan. De reinigingsgels, tonics, lotions en serums zorgen ervoor dat de huid steviger aanvoelt en verzachten de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels. Gebruik de verfrissende oogroller voor de delicate huid rondom je ogen of ga voor de granaatappelcrème voor een tijdelijk liftend effect zodat je huid er voller en gehydrateerd uitziet.

Bron

the body shop

Ingrediënten

Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Sorbitol, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Stearic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Coconut Acid, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Caprylyl Glycol, Sodium Chloride, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Isethionate, Zea Mays Starch, Parfum, Bisabolol, Creatine, Butylene Glycol, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hydroxide, p-Anisic Acid, Punica Granatum Extract, Punica Granatum Seed Oil, Disodium EDTA, Hydroxycitronellal, Citronellol, Pyrus Malus Fruit Extract, Limonene, Geraniol, Ursolic Acid, CI 77891.

Mening

Ik vind het fijn dat de reiniger weinig parfum bevat. In die zin dat het niet ontzettend heftig ruikt, op mijn gezicht ben ik nogal gevoelig als ik de geur niet lekker vind. Ondanks dat ik dan het product fijn vind werken, moet de geur wel lekker zijn. Met deze reiniger heb ik daar geen probleem mee. Als ik al iets kan ruiken dan is het echt mega subtiel. Het lijkt net alsof er glimmende stukjes in de reiniger zitten, maar daar merk ik op mijn gezicht niks van. Dus wat dat dan is, geen idee? Ik heb gemerkt dat ik het fijn vind om eerst mijn gezicht wat vochtig te maken met lauwwarm water, daarna pak ik wat reiniger op mijn vingers en dit wrijf ik uit over mijn gezicht. Een licht gezichtsmassage, wat je huid helemaal goed schoon maakt. Als ik na dit product met een wattenschijfje met toner over mijn gezicht ga komt er niks meer van make-up van mijn gezicht. Dat is al goed! Ook in combinatie met mijn gezichtsborstel (Clarasonic) werkt deze facial wash goed. Het schuimt lichtjes en nadat ik mijn gezicht heb schoongemaakt met water en daarna drooggemaakt voelt mijn huid zacht aan. Het voelt totaal niet trekkerig aan. Fijn product!

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.