Beautykast ingeruimd!

Beautykast ingeruimd!

Toen ik nog thuis woonde heeft mijn vader een hele wandkast op maat gemaakt voor op mijn kamer. Daarna ben ik twee keer verhuisd. De ene keer naar een appartement en nu naar ons huis. En de kast is telkens meeverhuisd! Gelukkig past hij ook weer in een van de kamers boven zodat we weer een hele wandkast hebben waar veel spullen in kunnen. Een gedeelte van de kast gebruik ik voor mijn beautyproducten. Mijn make-up heb ik in mijn helmer kastje van Ikea. De verzorgingsproducten heb ik nu allemaal uitgezocht en nu mogen ze weer de netjes de kast in.

beautykast

In de wandkast zijn ook een paar open gedeeltes. Een ervan is het bureau en ernaast zijn twee grote planken. Op de bovenste plank heb ik parfum neergezet. Ik heb niet hele dure parfum omdat ik vaker op een dag wil sprayen en met hele dure vind ik dat zonde. Wat budget dingen voor snel in mijn tas te doen voor naar het werk mee te nemen vind ik prima. Al zou ik wel een lekkere willen voor een feestje.

beautykast

Rechts op de plank heb ik wattenschijfjes neergelegd. Ik dacht dat ik aan de laatste van Cleanic was begonnen, maar toch niet. Voor mijn nagellak eraf te halen heb ik de wattenschijfjes van het Kruidvat. Deze gaan tenminste niet pluizen. De wattenschijfjes van Cleanic gebruik ik meer voor mijn make-up er af te halen.

beautykast

Dan de eerste plank. Links heb ik mijn doucheproducten  staan. Dan in het midden mijn (te grote aantal) deodorants, met vooral lady speed sticks. En helemaal rechts heb ik mijn bodylotion staan. Zo heb ik alle lichaamsproducten bij elkaar.

beautykast

Dan de plank eronder, hier staan mijn haarproducten. Links de shampoo, conditioner en maskers. Rechts staan dan de producten om mijn haar te stylen.

beautykast

En alweer de laatste plank. Links alle gezichtsproducten, in het midden de producten voor handen & voeten en rechts de nagellakremover.

Nu weet ik weer precies wat ik in de kast heb staan. Nu mag ik alleen nog van mijzelf make-up kopen. Geen verzorgingsproducten die in deze kast terecht komen want eerst dit opmaken. Zonde om oudere producten weg te gooien om er nieuwe voor in de plaats te zetten.

Hoe heb jij je voorraad opgeborgen?

Liefs,

Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Reacties

 1. 12 december 2015 / 23:59

  Ik zou ook zoiets moeten installeren, want mijn make-up ligt over de hele kamer verspreid :’) handig zo’n systeem!

  • Liza
   Auteur
   13 december 2015 / 00:00

   Lang leven mijn handige vader 😉