Boeken challenge 2018 – GELUKKIG NIEUWJAAR!

Allereerst GELUKKIG 2018! De tweede dag van het nieuwe jaar is alweer bijna voorbij en na alle feestdagen begint het gewone leven weer wat ook wel weer lekker is. Op dinsdag stond de laatste tijd in het teken van boeken en alles wat ermee te maken heeft. Dat wil ik ook in 2018 voortzetten. Hieronder de challenge van 2018 en mijn ideeën voor mijn blog voor het komende jaar!

Boeken challenge

Bij zowel Hebban als Goodreads kun je een challenge neerzetten met hoeveel boeken je in het komende jaar wilt lezen. In 2017 heb ik de challenge gezet op 52 boeken, wat neerkomt op 1 boek per week. Ik heb vrijwel het gehele jaar vooruitgelopen, maar aan het einde heb ik vrijwel niks meer gelezen waardoor ik de challenge niet meer heb gehaald. Dit jaar heb ik ‘m weer op 52 gezet zodat ik vanaf volgende week dinsdag weer elke weer een recensie van een boek online kan zetten.

Planning 2018

Het afgelopen jaar heb je vrijwel op elke dinsdag, donderdag en zaterdag een artikel online zien verschijnen. Die dagen wil ik dit jaar ook vasthouden omdat ik vaste dagen wel fijn vind in combinatie met mijn werk.

Dus mijn planning is als volgt; vaste dagen en vaste ‘rubrieken’.

Nogmaals een héél gelukkig nieuwjaar en dat 2018 een fantastisch jaar mag worden!

 

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.