BOEKEN: Christina Lauren – Onverwacht (STOUTER#2)

BOEKEN: Christina Lauren – Onverwacht (STOUTER#2)

Elke dinsdagochtend om 7.00 uur kun je een (korte) recensie lezen van mijn laatst gelezen boek. Deze week deel 2 uit de serie ‘stouter’ van  Christina Lauren. Vorige week heb je deel 1 kunnen lezen en nu is dan deel 2 aan de beurt.

Onverwacht

Vorige week heb je het verhaal kunnen lezen van Bennett en Chloë. Zij zijn nog steeds bij elkaar al gaat ‘onverwacht’ meer over Sarah. Sarah is een vriendin van Chloë waarmee ze samenwerkt. Als Bennett in New York een nieuw deel van het bedrijf opent verhuist Sarah ook naar New York. Haar relatie is inmiddels uit omdat hij ontelbaar keer vreemd is gegaan. Blijkbaar was iedereen op de hoogte van de affaires van haar inmiddels ex-vriend, maar wist Sarah hier maar weinig vanaf.

Na de eerste echte werkweek gaan de dames op stap. Terwijl ze helemaal losgaan op de dansvloer ziet Sarah dat er een man telkens naar haar blijft kijken. Terwijl ze naar het toilet loopt, komt ze hem weer tegen het lijf waarna er dingen gebeuren die Sarah nooit van zichzelf had verwacht. Ze kan hem in de komende dagen niet meer uit haar gedachten krijgen. Het blijkt Max te zijn, een oude werkvriend van Bennett.

Max blijft Sarah opzoeken en tijdens het laatste feestje komen ze tot de ontdekking dat ze deze spanning wel willen blijven houden. Ze spreken dus af dat ze elke vrijdag samenkomen maar dat er verder niks zal gebeuren. Maar dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn als gedacht…

Onverwacht is net zo makkelijk leesbaar als deel 1 en de komende delen zullen binnenkort ook wel uitgelezen worden. Fijne boeken om zo even tussendoor te lezen. Je hoeft er namelijk maar weinig bij na te denken.

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.