BOEKEN: Christina Lauren – Onbetrouwbaar (STOUTER #4)

BOEKEN: Christina Lauren – Onbetrouwbaar (STOUTER #4)

Ik probeer elke dinsdag een (korte) recensie van mijn laatst gelezen boek online te zetten, vandaag iets later dan 7.00 uur omdat ik het was vergeten in te plannen. Hieronder kun je in ieder geval meer te weten komen over het vierde deel van de serie Stouter van Christina Lauren. Over de andere drie delen heb ik ook al iets geschreven (deel 1, deel 2, deel 3).

Onbetrouwbaar

Ik heb het langzaam wel gezien met de serie Stouter. Nu ik ook het vierde deel heb uitgelezen merk ik dat ze zo ontzettend veel op elkaar lijken wat er een beetje té voorspelbaar maakt en wat te saai. Alle verhalen hebben wel met elkaar te maken en alleen de personen veranderen. Nu gaat het over Jenssen, de broer van Hannah uit deel 3. Hij heeft zich helemaal gestort op het zakenleven en zijn leven draait helemaal om werk, werk, werk. Wanneer de groep vrienden op vakantie gaan nemen ze hem mee.

Hij heeft vrijwel geen keus, als zijn zusje ergens haar zinnen op heeft gezet dan zal dat gebeuren ook. Dus Jenssen besluit mee te gaan op een rondreis waarbij wijn centraal zal staan. Naast alle stelletjes die meegaan, zal er nog één single vriendin meegaan, Pipa. Ze heeft net gebroken met haar vriendje, wie ze betrapt heeft in hun eigen bed.

Ondanks dat Pipa en Jenssen totaal verschillend zijn, trekken ze steeds meer met elkaar op. Maar ze besluiten dat het puur en alleen voor de vakantie blijft. Nadat de vakantie voorbij is zullen ze ieder weer hun eigen weg gaan. Maar ondanks die belofte aan elkaar is het wel erg moeilijk om deze belofte daadwerkelijk vast te houden.

Elk boek uit de serie ‘stouter’ gaat over een stel wat totaaaaal niet bij elkaar denkt te passen, nadat ze een hele poos om elkaar heen hebben gedraaid komen ze bij elkaar en ‘leven ze nog lang en gelukkig’. Dat wordt mij een beetje te eentonig. Dus ondanks dat er nog meerdere boeken uit deze serie bestaan zal ik deze (voorlopig) niet meer lezen.

Liefs, Liza

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.