BOEKEN: Christina Lauren – Ondenkbaar (STOUTER#1)

BOEKEN: Christina Lauren – Ondenkbaar (STOUTER#1)

Ik probeer elke dinsdagochtend om 7.00 uur een (korte) recensie van mijn laatst gelezen boek online te zetten. Dit keer van een nieuwe schrijfster, of eigenlijk schrijfsters, Christina Lauren. Het boek ‘ondenkbaar’ komt uit de serie stouter en is het eerste deel van deze serie. Ik vertel je hieronder wat meer erover.

Ondenkbaar (#1 stouter)

Mijn eerste gedachte was dat ik een andere versie van de ‘vijftig tinten grijs’ serie aan het lezen was. Een rijke baas, Bennett Ryan, moet eigenlijk helemaal niks weten van zijn assistente Chloë. Maar stiekem vindt hij haar veel leuker dan dat hij kenbaar wilt maken. Tijdens het werk blaft hij haar wat af, maar stiekem wil hij veel meer van haar. Chloë is een hardwerkende dame die al het respect van de rest van de familie Ryan heeft verdiend. Ze heeft al veel langer voor het bedrijf gewerkt en toen Bennett terug kwam en weer in het familiebedrijf komt werken wordt ze zijn assistente. Ze heeft altijd alles perfect voor elkaar en Bennett lijkt haar steeds leuker te vinden. Als ze samen in een ruimte zijn is de spanning bij beide te voelen. Er gebeurt uiteindelijk veel meer dan ze beide voor mogelijk hebben gehouden. Ze kunnen helemaal niet meer van elkaar afblijven. Totdat ze samen naar een conferentie gaan voor een heel weekend is het puur lust. Tijdens het weekend verblijft Bennett alleen op de kamer van Chloë en gebruikt zijn eigen kamer helemaal niet. Ze komen dichter tot elkaar en ze spreken ook naar elkaar uit dat ze elkaar steeds leuker beginnen te vinden.

Stouter is een serie waar tot nu toe 7 boeken in geschreven zijn. Het leest ontzettend makkelijk en snel weg waarbij de personages best oppervlakkig blijven. Dat vind ik wel een beetje jammer. Ik vind boeken waarin je wat meer over de hoofdpersonen te weten komt wel wat meer ‘inleefbaar?’, als dat überhaupt een woord is. Maar hopelijk snap je wat ik bedoel. 😉

Liefs, Liza

 

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.