BOEKEN: Christina Lauren – Ongebonden (STOUTER #3)

BOEKEN: Christina Lauren – Ongebonden (STOUTER #3)

Elke dinsdagochtend om 7.00 uur kun je een (korte) recensie lezen van mijn laatst gelezen boek. Dit keer het boek ‘ongebonden’ wat het derde deel is uit de serie Stouter geschreven door Christina Lauren.

Ongebonden

Wil heb je leren kennen in het vorige deel. Hij is de beste vriend van Max en Bennett uit deel 1 en 2. Ook is hij een goede vriend van de broer van Hanna. Hanna is een meisje wat zich voornamelijk bezighoudt met haar werk. Ze doet laboratoriumwerk en gaat daar helemaal diep in op. Ze heeft verder geen tijd om zich met vriendjes of andere zaken bezig te houden. Omdat haar broer en haar vader zich zorgen om haar maken bellen ze Wil. Of hij eens Hanna op sleeptouw wil nemen in New York. Ze kennen elkaar toch nog van vroeger?

Als Hanna en Wil elkaar weer na jaren voor de eerste keer zien slaat de vonk vrijwel direct over. Dit willen ze alleen beide niet toegeven. Wil staat namelijk bekend als een enorme player en daar wil Hanna (Ziggy) zich niet voor laten strikken. Hij mag haar wel de kneepjes van het vak leren zodat zij wat meer loskomt in het grote New York. Maar stiekem wil ze dit eigenlijk helemaal niet en wil ze alleen maar hem. Ze blijven maar om elkaar heen draaien. Voor Wil is het duidelijk, hij wilt haar maar voor Hanna ligt het allemaal wat ingewikkelder. Waarom zou Wil voor haar kiezen als hij de vrouwen voor het uitkiezen heeft? Zou hij niet snel op haar zijn uitgekeken? En dan? Voor Hanna allemaal belangrijke argumenten om het alleen maar bij seks te laten. Dat zou toch moeten lukken?

Uiteindelijk besluiten ze dat dit niet zal werken. Het om elkaar heendraaien is niet genoeg. Maar samen zijn is nog ingewikkelder dan gedacht. Of moet het wel zo ingewikkeld zijn als dat ze denken?

Waar het eerste boek zich heel platonisch afspeelt is het in het derde deel ook wat inhoudelijker geschreven. Je leert al meer de hoofdpersonen kennen en dat maakt het wat meer dan puur seks.

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.