BOEKEN: Colleen Hoover – misschien ooit

BOEKEN: Colleen Hoover – misschien ooit

Elke dinsdagochtend om 7.00 uur staat er een (korte) review van mijn laatst gelezen boek online. Dit keer over het boek ‘misschien ooit’ van Colleen Hoover. Voor mij het eerste boek dat ik heb gelezen van deze schrijfster.

Misschien ooit

Dit boek is in samenwerking met Griffin Peterson, waardoor je online de muziekfragmenten kunt beluisteren die passend zijn bij het boek. Ik heb het boek zelf niet gelezen of de muziekfragmenten beluisterd. Ik heb het boek geluisterd via de bibliotheek. In eerste instantie moest ik er even inkomen. Dat duurde even, maar ik weet niet precies waardoor het kwam. Misschien omdat de hoofdrolspeelster Sydney ontzettend naïef overkwam? Maar toen ik er uiteindelijk goed inzat was het fijn om met mijn oortjes in te wandelen en het boek te beluisteren.

Review

De hoofdstukken wisselen zich af tussen Sydney en Ridge. Sydney is een naïef meisje die pas twintig is geworden en die samen met haar beste vriendin in een appartement woont. Haar vriend Hunter is er ook vaak te vinden en wanneer Sydney niet naar college is of aan het werk dan zijn ze samen. Het lijkt allemaal volgens Sydney heel goed te gaan. Maar niets is wat het lijkt natuurlijk. Ridge is de overbuurjongen, die schitterend gitaar kan spelen. Elke avond om 20.00 uur stapt hij het balkon op met zijn gitaar en begint te spelen. Nadat ze van van elkaar hebben gemerkt dat ze de passie voor muziek delen besluit Ridge contact op te nemen door middel van blaadjes op te steken. Ze beginnen met elkaar berichtjes te sturen omdat hij van Sydney haar songteksten wilt hebben. Ridge is een lange tijd samen met Maggie die om de twee weken het weekend bij hem spendeert. Ridge en Sydney blijven elkaar berichtjes sturen en wanneer Sydney ontdekt dat haar beste vriendin en haar vriend iets voor haar verborgen houden kan ze uiteindelijk bij Ridge terecht.

De vriendschap tussen beide wordt steeds sterker en er zit toch wel meer achter dan puur vriendschap. Maar Ridge heeft toch iets met Maggie en wil haar toch echt niet kwijt?

 

Liefs, Liza

 

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.