Boeken gelezen in november (o.a. Achthonderd druiven)

Boeken gelezen in november (o.a. Achthonderd druiven)

In de afgelopen maand november heb ik vooral in de eerste helft veel gelezen. Daarna zat ik er niet helemaal goed in. Alsnog kan ik je vier boeken laten zien die ik heb gelezen. Eerst liet ik je de 5 laatst gelezen boeken gelezen, maar sinds vorige maand maak ik er een maandelijkse rubriek van. Lees dus vooral verder!

Dit artikel bevat affiliate links.

Achthonderd druiven

♥♥♥

Een vrouw komt in haar bruidsjurk aan bij een bar in een klein dorpje. Daar vindt ze haar broer, die achter de bar staat te werken. Ze heeft inmiddels acht uur gereden en ziet er niet meer zo florissant uit. Na een hapje en een goed glas wijn besluit ze dat ze nergens liever wel zijn dan in haar ouderlijk huis. Wanneer ze daar de sleutel in het sleutelgat steekt is het allemaal niet zo als dat ze verwachtte. Ze vindt een vreemde man in de slaapkamer van haar ouders en in het buitenhuisje brandt licht. Wat een gelukkige familie zou moeten zijn is toch niet ze gelukkig als gedacht. Veel veranderingen, gedachtes en vreemde momenten maken het boek een geheel. Het gaat voornamelijk over familiebanden, relaties en de wijngaard die centraal staat.

Dokter Pol

♥♥♥♥

Ik kon dit boek lezen via het abonnement van Elly’s choice anders Haag ik het niet snel gedaan. Toen ik dit boek tussen de boeken van de maand zag staan werd ik wel nieuwsgierig. De grappige Nederlandse dierenarts/veearts die in Amerika en goedlopende dierenartspraktijk heeft en de show op de tv zal toch wel wat te vertellen hebben. Hij verteld over zijn jeugd en hoe hij toen al vroeg in contact kwam met dieren, de overstap naar de andere kant van de oceaan voor de liefde van zijn leven en het begin van de praktijk. Hoe dieren sinds worden behandeld in goede en slechte zin en hoe hij hiermee omgaat. Leuk en interessant om dit eens gelezen te hebben!

Expeditie Edith

♥♥♥

Dit boek zou ik niet snel zelf hebben uitgekozen maar toch ben ik blij het te hebben gelezen. Herkenbare stukken afgewisseld met delen waarbij ik dacht: waarom?? Moedig dat Edith zo open is geweest en bijzonder dat ze dit wil delen met de rest van de wereld. Zo zie je maar dat niet als is wat het lijkt.

Je leeft maar 1 keer

Ik kwam hier echt echt totaal niet doorheen. Telkens weer en stukje verder proberen te lezen maar dat ging totaal niet. Heel jammer want ik zie dat andere dit boek wel kunnen waarderen, maar aan mij was het niet besteed. Nadat ik op een kwart was heb ik het bijltje erbij neergelegd.

 

Ik heb echt boeken gelezen die ik niet snel zelf zou hebben uitgekozen. Daarom ben ik echt nog steeds heel blij met mijn abonnement op Elly. Hier krijg ik voor €2,99 – 10 e-books te downloaden.

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.