Breien; hoe zet ik steken op?

Breien; hoe zet ik steken op?

Zoals ik al in het vorige ‘breien’ artikel schreef ben ik er de laatste tijd echt veel mee bezig. Ik heb nu een primeur… mijn eerste filmpje staat op YouTube. Hoe zet je nu gemakkelijk steken op? Toch wel essentieel om uiteindelijk de trui van je dromen te kunnen breien. 

Breien

Zie het volgende filmpje om te leren hoe je nu eigenlijk steken moet opzetten. Er is nog een andere manier, namelijk dit breiend doen. Dat is misschien iets voor een volgende keer!

Tip! Meet minimaal 3 keer zoveel wol af dan dat je steken in totaal zullen meten.  Dus stel dat er uiteindelijk in totaal 30 cm aan steken op je naald moeten zitten, zul je aan beide kanten minimaal 90 cm aan wol moeten hebben.

Mocht je nog tips / opmerkingen hebben over de manier van filmen of wat je graag nog zou willen weten / zien / lezen dan hoor ik het graag!

Liefs, Liza

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.