Bullet journal ’18 – januari planning

Begin 2017 begon ik met mijn bullet journal. Ik zag allerlei handige schema’s en sindsdien heb ik verschillende dingen uitgeprobeerd zodat ik het het makkelijkst voor mijzelf kan maken. Vorige week heb ik een nieuw begin gemaakt in mijn boekje voor 2018, maar dit was echt verschrikkelijk geworden. Ik weet dat een bullet journal handig moet zijn en het niet (alleen) gaat om de frutsels eromheen, maar ik kon er niet naar kijken. Het was helemaal niet geworden wat ik ervan had gehoopt. En om nu mijn Luchttreum weg te gooien vond ik zonde. Dus ik ben aan de slag gegaan op de laptop en heb allerlei schema’s gemaakt en uitgeprint en dit eroverheen geplakt. Dit wil ik je nu laten zien, misschien kun je er zelf ook wat inspiratie uit halen.

Bullet journal

Bullet journal

Ik gebruik trouwens de Leuchtturm 1917 bullet journal versie in de blauwe kleur.

Bullet journal

Alle maanden van het jaar heb ik op deze manier gemaakt. Met andere kleurtjes of washi tape maar het overzicht is hetzelfde. Zo kan ik alvast vooruit plannen mochten er al verdere afspraken gepland zijn/worden.

Je ziet helaas héél duidelijk dat ik het eroverheen heb geplakt, maar dit is beter dan wat erachter zat. 😉 Ik werk in kleurtjes en in ‘blokjes’. Werk (groen), blog  (rose) en thuis (blauw) en dat doe ik met de frixtion pennen. Deze vind ik handig omdat je deze nog uit kan gummen en ze schrijven ook nog eens lekker.

Bullet journal

Een nieuw jaar dus dat betekent ook goede voornemens. Ik sportte met Fitchannel en dit wil ik weer oppakken. Ze hebben nu een yoga cursus dus die wil ik nu doen!

Bullet journal

Ik heb je afgelopen dinsdag het schema gegeven voor komend jaar. Welke artikelen wanneer online komen. Omdat ik ook in mijn planning rekening mee wil houden wanneer welk soort artikel online moet komen heb ik hiervoor ook een schema gemaakt. Ik was het afvinkblokje vergeten, dus dat komt er in februari bij.

 

In deze maand ga ik kijken hoe het bevalt en eventueel dingen aanpassen totdat mijn boekje weer ‘normaal’ is. Dan kan ik weer een poging doen tot het tekenen hiervan ;). Want van het plakken wordt mijn bullet journal wel een beetje dik.

Liefs, Liza

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.