Catrice ultimate shine – 100 sweet macaron

Catrice ultimate shine – 100 sweet macaron

Tijdens de assortimentswisseling van Catrice heb ik nog wat dingen met 50% korting kunnen scoren. Onder andere deze lipstick die ik vandaag zal reviewen. Catrice heeft vaak mooie lipsticks voor een prima prijs. Daarom wilde ik wel weer eens een kleurtje uitproberen. Wanneer je de kleur 100 – Sweet Macaron niet meer kunt vinden in het schap kun je het altijd proberen in de ‘graaibakken’ . Wellicht kom je de lipstick dan nog cheaper tegen!

IMG_2975.CR2 IMG_2971.CR2

 

Catrice  100 – Sweet Macaron

Deze Sweet Macaron komt in de ‘spiegelhuls’ met het woord ‘Catrice’ erop. Deze staat ook op de lipstick zelf gedrukt. Het ziet er niet zo goedkoop uit als prijs doet vermoeden. Namelijk voor €3,99 (exclusief korting) had ik minder verwacht.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de kleur. Het is een zacht roze/perzikkleur met een lichte shimmer erin. Wanneer ik het om mijn hand swatch ziet het er niet heel bijzonder uit. Er is van de kleur weinig te herkennen. Alleen de glans is goed aanwezig. Maar dat mag ook wel als het uit de ‘Ultimate Shine’ collectie komt.

IMG_2979.CR2

Doordat deze bovenstaande foto is anders gefotografeerd is kun je hier de glans goed terugzien. Geen heftige glitter zoals een discobal, maar wel een mooie glans.

Catrice ultimate shine color 100 sweet macaron-001

Kleur? Niet heel veel. Een beetje ‘my lips but better’ gevoel krijg ik ervan. De glans kun je duidelijk aanwezig zien.

Je merkt wel dat ik niet mega enthousiast ben. Ik had er misschien veel meer van verwacht dan dat ik er nu voor terug krijg. En daarom zal deze kleur wel uit de collectie gaan. Voor overdag een subtiele lipstick is ‘ie prima. Maar wil je een lipstick die meer aanwezig is, zou ik voor een andere gaan. Het is natuurlijk maar net wat je zelf wilt.

De lipstick zal ongeveer 2 à 3 uur maximaal op je lippen blijven zitten. Maar tussendoor niet eten en/of drinken. 😉
Na elke maaltijd of drankje zul je ‘m toch bij moeten stiften. Voor die prijs van €3,99 vind ik het niet heel overdreven vervelend.

Foto 09-02-15 20 08 46

Selfie in de avond met de lipstick. 😉

Misschien waren mijn verwachtingen gewoon te hoog. Wanneer je een leuke lipstick, die een mooie glans heeft en niet heel duidelijk aanwezig is, maar wel prettig aanvoelt op je lippen, zoekt dan kun je deze eens proberen van Catrice! Ik zoek voor mezelf nog even verder bij de andere lipsticks van Catrice zodat ik een meer ‘Liza’ kleur vind.

Welke lipstick van Catrice is jou favoriet?

Liefs,

Liza

4 Reacties

  • Liza
   Auteur
   14 maart 2015 / 08:10

   Leuk voor elke dag als je niet iets heel speciaals wilt. 🙂

 1. 14 maart 2015 / 17:37

  Het is wel een fijn kleurtje, doet me denken aan een lippenbalsem!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.