Catrice velvet Matt 030 Hazel-Rose Royce lip cream

Catrice velvet Matt 030 Hazel-Rose Royce lip cream

Ik heb al lang niks meer van Catrice gekocht en je uiteindelijk laten zien. Maar daar is het nu weer tijd voor! Ik wil je de lip cream van Catrice laten zien in de kleur Hazel-Rose. Dit is een lipgloss die een velvet matte finish heeft. Dus kijk/lees snel verder.

Catrice

Catrice

Deze lipstick zorgt voor een zijdezachte, matte finish, een goede dekking en een goed gevoede huid. Catrice Velvet Matt 030 Hazel-Rose Royce Lip Cream heeft een lichte, mousseachtige, hooggepigmenteerde textuur.

Catrice Velvet Matt 030 Lippenstift Hazel-Rose Royce Lip Cream is verrijkt met vitamine E. Dankzij de zachte applicator is de lipstick gemakkelijk en precies aan te brengen.

Bron

Catrice

Gebruik

Het viel mij direct op dat het kwastje van deze lipgloss echt ontzettend zacht aanvoelt op mijn lippen. Dit kwastje valt wel in de categorie ‘meest zachte kwastje ooit’ die ik ooit bij een product heb gebruikt. De hoeveelheid product wat ‘ie opneemt is precies genoeg. Je hebt geen mega hoeveelheid nodig om je lippen helemaal te bedekken. Bij de onderstaande foto heb ik twee laagjes gebruikt zodat het extra lang blijft zitten, voor de dekking is dit niet nodig. Ik heb eerst één laagje aangebracht en deze goed laten drogen, vervolgens het tweede laagje en deze ook weer laten drogen zodat ik extra lang plezier heb van de kleur.

De kleur is een warme roze met een lichte bruintint erdoorheen. Ik vind ‘m echt een winters kleurtje hebben en iets meer speciaal dan een standaard rode kleur. Je ziet zeker dat je een kleur op je lippen hebt aangebracht, maar zonder ontzettend heftig te ogen. Ik vind ‘m echt heel tof!

Catrice

 

Verkoop

De Catrice velvet matt lip cream is verkrijgbaar in 6 kleuren.

  • 010 midnude season
  • 020 rose your voice!
  • 030 hazel-rose royce
  • 070 into the rosewoods
  • 080 new york spice
  • 090 sweet choco-nut

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Je betaalt €3,59 bij o.a. het Kruidvat.

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.