Chanel 214 tissé mademoiselle

Chanel 214 tissé mademoiselle

IMG_2596

Vandaag laat ik je ook weer een prachtig make-up product zien. Dit oogschaduw palet van Chanel heb ik nu al een tijdje in mijn bezit en draag ik nu vrijwel elke dag. Vroeger kon ik alleen maar dromen van deze high end producten. Nu verwen ik mezelf af en toe met een mooi product waar ik bij gebruik elke dag bij weg zwijmel. Ik wil wel namelijk producten in mijn stash hebben waar ik echt blij mee ben en ook gebruik.

IMG_2595 IMG_2597 IMG_2598

 

Verpakking

Het kartonnen doosje is zoals altijd van Chanel zwart met een goudkleurige rand. Hier staat natuurlijk ook in het Frans beschreven welk product er in de verpakking zit. In witte strakke letters staat de naam Les 4 ombres 214 Tissé Mademoiselle. Daarnaast kun je ook op de verpakking terugvinden dat er 2 gram oogschaduw in zit.

IMG_2599.CR2 IMG_2600 IMG_2601.CR2 IMG_2602.CR2 IMG_2603

Beschrijving

In de verpakking van high end beautyproducten zit vaak een ‘boekje’. Hierin staat in verschillende talen uitgelegd wat nu eigenlijk de bedoeling is van het product. Je koopt een oogschaduw niet voor niks voor (meestal) op je ogen te gebruiken, toch?! Maar goed. Wat wel enigszins handig is, is dat er verschillende looks beschreven staan die je kunt maken met dit palet. Jammer dat het nooit in kleur is, maar door middel van de afbeeldingen kun je toch wat inspiratie op doen.

IMG_2604 IMG_2605.CR2 IMG_2607.CR2

214 Tissé Mademoiselle

En hier gaat het dan uiteindelijk om. Vier prachtige kleuren oogschaduw met een schitterende glans. Al mooi om er alleen maar naar te kijken! Naast de oogschaduw zitten er nog 2 sponsapplicators bij. Heel leuk, maar deze gebruik ik nooit en gooi ik eigenlijk altijd gelijk weg. Ik vind het namelijk maar vervelend als ik mijn palet openmaak en deze er gelijk uitvallen. Het zwarte doosje is voor Chanel weer herkenbaar. Het strakke zwarte zie je altijd terugkomen. De witte highlightende kleur (rechtsboven) gebruik ik voor onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek. Dan gebruik ik de roze/gouden kleur (linksonder) op mijn gehele ooglid. De licht bruine kleur (linksboven) gebruik ik in mijn arcadeboog. En voor wat extra diepte gebruik ik de donkerdere bruine kleur (rechtsonder) in de buitenste ooghoek.

IMG_2608.CR2 IMG_2609

Swatches

Kijk die glans! Ik gebruik vaker producten met glans ten opzichte van matte kleuren. Op de een of andere manier vind ik dit bij mijzelf mooier staan. Toch wil ik niet als een of andere glansbom over straat lopen. Deze bovenstaande kleuren zijn precies wat ik prachtig vind. Subtiel, maar toch aanwezig.

De kleuren brengen ontzettend simpel aan. Blenden mooi tot één geheel zonder dat ik dan achteraf extra kleur moet toevoegen omdat het zo is vervaagd. Pigmentatie is zoals de meeste producten van Chanel top. Ik kan hiervan genieten! Wanneer ik mijn look ‘s ochtends heb gemaakt met daaronder wel een oogschaduwbasis (op dit moment Smashbox 24 hours eyeshadow primer) blijft het de hele dag goed zitten.

IMG_2613.CR2

Chanel 214 tissé mademoiselle is te koop bij o.a. de ICI Paris XL waarbij je met je privilege pas geen €50,00 maar €40,00 betaald.
Het scheelt toch weer een tientje. 😉

Welk oogschaduw palet is jou favoriet?

Liefs,

Liza

 

2 Reacties

 1. 3 december 2014 / 18:55

  Prachtig is deze idd ! Ik heb er meer uit deze Chanel serie en ben er zo blij mee. Precies wat jij beschrijft : de subtiele glans zonder glitterbom te worden en het meer dan makkelijke aanbrengen en blenden.

  • Liza
   Auteur
   4 december 2014 / 19:48

   Ik ben hier ook echt ontzettend blij mee!
   Leuk dat je me ook op de nieuwe site volgt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.