Clinique nachtcrème super rescue antioxidant

Clinique nachtcrème super rescue antioxidant

Ik heb al eens een nachtcrème van Clinique opgemaakt. Op dit moment gebruik ik van dit merk de scrub voor het gezicht. Verder heb ik nog weinig van dit merk geprobeerd. Inmiddels is mijn nachtcrème van Ziaja opgegaan en dus pakte ik de volgende crème in mijn kast. Deze is toevallig van Clinique en nu ik ‘m een tijdje heb gebruikt wil ik je hier wat meer over vertellen.

Clinique super rescue antioxidant

Ik heb de ‘oily to oily’ variant. Zeker met wat warmere dagen kan mijn huid nogal wat vettiger aanvoelen. In de winter zal dit product niet voldoende zijn denk ik. Nu met dit goede weer is het een prima crème. Hieronder kun je er wat meer over lezen.

De vorige crème die ik dus gebruikte was de ‘youth surge night’. Deze zat in een potje. De super rescue antioxidant crème die ik nu gebruik zit in een tube. Dit werkt zoveel prettiger! Je kunt veel gemakkelijker doseren dan wanneer je crème in een potje zit. Verder is dit ook een stuk hygiënischer want bacteriën hebben minder vrij spel.

Clinique

Ingrediënten

What it is:
A nighttime moisturizer with a unique complex of antioxidants to help prevent visible signs of aging.

What it is formulated to do:
This nourishing moisturizer delivers a unique complex of eight rapid and delayed-release antioxidants. Overnight, it neutralizes the damaging effects of free-radical activity from sun, stress, and pollution, helping all skin types prevent and repair visible signs of aging.

What it is formulated WITHOUT:
– Parabens

Combination Oily to Oily

-Complex of eight rapid and delayed-release antioxidants: Help keep skin strong and prevent visible signs of aging.

Bron

Clinique

Werking

De substantie is heel luchtig en zacht. Ik gebruik een druppel crème, zo groot als een erwt, voor mijn hele gezicht. Ik masseer dit in en daarna is het al vrij snel ingetrokken. Bij mij blijft er dus geen plakkerig laagje achter. Bij de eerste keer smeren voelde het al gelijk zo zacht aan op mijn huid dat zelfs mijn man het opviel. Ook de dag erna voel ik echt dat mijn gezicht heel zacht aanvoelt. Alsof je een babyhuidje hebt!

Clinique, en zeker deze crème, is absoluut niet goedkoop. Vrij prijzig zelfs… voor €50.95 kun je ‘m halen bij de parfumerie. Volgens mij is wel deze verpakking veranderd. De crème van Clinique is nu namelijk alleen nog maar te vinden in een potje (helaas). Ondanks de prijs zou ik ‘m wel aanraden als je een iets wat vettere huid hebt, een snelle intrekkende crème wilt die je huid super zacht achterlaat.

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.