De reinigingscombinatie van Ziaja (remover/gel/tonic)

De reinigingscombinatie van Ziaja (remover/gel/tonic)

Ziaja is een budget merk uit Polen. Relatief goedkope verzorgingsproducten voor elk type huid. Ook in Nederland is Ziaja steeds meer in opkomst. Je kunt het onder andere vinden bij de Poolse winkels die je overal en nergens ziet. Daarnaast heeft Bol.com het ook al in het assortiment zitten. Ik geef je hieronder wat meer informatie over een make-up remover, een reiningsgel en een tonic. Lees dus snel verder.

Make-up remover

Ziaja Ziaja

Als eerste de make-up remover. Een 120 ml verpakking die er gewoon basic uit ziet. Je zult geen fancy verpakkingen aantreffen bij Ziaja. Ikzelf heb lenzen, maar ik doe ze meestal uit voordat ik met de remover aan de slag gaat. Door de vrij grote opening is het af en toe lastig om te doseren waardoor er soms wat vloeistof naast het watje beland. Wanneer je de vloeistof hebt geschud krijg je ook een soort schuim. Ik merk dat deze remover echt heel zacht aanvoelt op mijn oogleden. Even laten rusten voordat je je make-up eraf kan vegen. Bij een zware ooglook zul je wel wat meer moeten gebruiken om alles er direct af te krijgen.  Te koop voor €3,19 bij Ziaja.

Reinigingsgel

Ziaja Ziaja

Deze reiningsgel is voor zowel de normale, vettige als de gemengde huid. Deze reiniging kun je zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruiken wanneer je je gezichtsmake-up eraf wilt halen. Door de handige verpakking kun je gemakkelijk de gel doseren. Eén à twee pompjes is genoeg voor je gehele gezicht. Je kunt het inmasseren en daarna afwassen met lauw warm water. Mijn huid voelt daarna gelukkig niet trekkerig aan. Het voelt juist zacht en schoon aan. Te koop voor €3,99 bij Ziaja.

Tonic

Ziaja Ziaja

Als laatste nog de tonic. Hier ben ik misschien wel het meest enthousiast over. Een hele handige verpakking door de sprayflacon. Je sprayt een aantal keer de tonic over je gezicht na je reiniging en je bent klaar voor je crème. De spray is niet té heftig waardoor je gehele gezicht kletsnat is, maar het is een prima hoeveelheid. De tonic voelt gewoon lekker fris aan en het trekt snel in. Te koop voor €3,69 bij Ziaja.

Ondanks dat Ziaja bij verschillende verkooppunten te koop is heb ik gemerkt dat het via de site van Ziaja zelf toch het goedkoopst is.

Ben jij al bekend met dit merk?

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.