Dior foundation Nude Air Sérum

Dior foundation Nude Air Sérum

2-IMG_3473

Ik vond dat ik mijzelf wel eens mocht verwennen met een nieuwe foundation. Niet dat ik er geen meer had, maar ik wilde weer eens wat nieuws uitproberen. In de Sephora kwam ik achter de Dior Nude Air foundation. Een luchtige foundation die bijna zo vloeibaar als water is. De dame in de winkel gaf mij aan dat het een matte, maar natuurlijke finish heeft.

3-IMG_3474

Er zijn een aantal tinten verkrijgbaar. Ik heb zelf de lichtste, namelijk 010 ivory. Deze kan ik niet vinden in de webshops van Douglas of IciParisXL. De kleuren die ik daar vind zijn:

020 – light beige
023 – peach
030 – medium beige
033 – apricot beige
040 – honey beige
050 – dark beige

De donkerste kleur 050, is nog steeds niet mega donker. Dus de wat donkerdere dames kunnen nog niet echt vooruit.

4-IMG_3476

 

An incredibly fine, exceptional texture.
Made with oils that evaporate instantly, the talc-free Diorskin Nude Air formula deposits an undetectable film of makeup on the skin. Its high-precision dropper easily delivers exactly the right amount.
Perfectly natural-looking makeup in an instant.
The formula enriched with soft-focus agents and glazed pigments produces an even, radiant complexion in an instant for perfect correction with a sheer finish. The complexion glows with natural beauty.
Day after day, all the benefits of a breath of pure fresh air for your skin.
Dior introduces Oxygen Activ™ technology, an innovative combination of a hyper-oxygenated oil, Cranberry oil, vitamins and minerals. Revitalised, the skin breathes and becomes more beautiful each day.

Bron

5-IMG_3481

Zoals ik hier boven al aangaf is de foundation bijna zo vloeibaar als water. De mat glazen flacon waar de foundation in zit komt dan ook met een pipet die vrij groot is. De Dior Nude Air foundation kun je opnemen door het pipet in te drukken waardoor de foundation wordt opgenomen. Eén ‘pompje’ is meer dan genoeg voor je gehele gezicht. Je zou zelfs met minder aankunnen.

6-IMG_3483

Normaal breng ik foundation altijd aan op de andere kant van mijn hand. Maar omdat de Dior Nude Air zo vloeibaar is, maak ik maar een kommetje van mijn hand om het ook daadwerkelijk in mijn hand te houden. Het eerste wat ik merk is de geur. Deze is vrij aanwezig. Ik vind het zelf niet storend, maar het blijft best even hangen. Het had wel wat minder gekund.

7-IMG_3500

Op bovenstaande foto heb ik nog niks op mijn gezicht. Je ziet dat mijn huid wat rood is, maar ik heb niet echt onzuiverheden (gelukkig).

8-IMG_3522

Hier heb ik de foundation aangebracht met de Expert Face Brush van Real Techniques. Je zou de Dior Nude Air ook aan kunnen brengen met je vingers, maar dit vind ik minder gemakkelijk. Met de kwast van Real Techniques is het zo gebeurd. Je ziet dat de rode gedeeltes in mijn gezicht bedekt worden zonder dat het één lijkbleek gezicht wordt. Het is geen dikke laag, maar het zorgt voor een flawless look. Je hoeft het niet perse af te poederen. De Dior Nude Air blijft ook de dag zitten zonder, maar zelf doe ik dit wel altijd (gewoonte).

De Dior Nude Air foundation is verkrijgbaar in 6 tinten bij o.a. de Douglas of IciParisXL voor €53,-.
Een behoorlijk bedrag, maar die van mij op is wil ik graag weer een nieuwe!

Wat is jou favoriete foundation?

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.