DIY krans met vaasjes

DIY krans met vaasjes

Deze DIY heeft maar weinig tekst nodig, dus ik zal je voornamelijk foto’s laten zien van een simpele DIY die je huiskamer gezelliger doet lijken. Wij hadden in de huiskamer nog een muur die wel wat gezelligheid kon gebruiken. Er hing nog niks en dat was saai. Dus ik ben aan de slag gegaan om hier iets van te maken. Uiteindelijk is het een krans geworden met vaasjes en hierin gekleurde bloemen die ik aan de muur heb bevestigd. Simpel maar doeltreffend!

krans

Bij de bloemist kocht ik bloemen en de krans. De rest van de versieringen haalde ik van zolder.krans krans

Als eerste heb ik de krans aan de muur vastgemaakt. Ik kocht een krans waarbij je gemakkelijk met touwtjes nog erdoorheen kwam zodat je er andere dingen aan vast kan maken. Met een goede schroef in de muur zou het er niet vanaf donderen.
krans

Dan de vaasjes. Ik had nog touw liggen dus daar heb ik de vaasjes mee vastgemaakt.
krans krans krans krans

Bloemen in de vaasjes, rest van de decoratie erbij gehangen en je bent klaar!

Heel simpel, maar het brengt kleur en gezelligheid in je huis.

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.