Douglas nails hand feet; butter your nails

Douglas nails hand feet; butter your nails

De parfumerie Douglas heeft ook haar eigen merk producten. Dit is al een tijdje in de schappen, maar ik heb er voor dit product nog geen gebruik van gemaakt. Daar is nu verandering in gekomen! Aangezien ik ook wel eens de gellak aanbreng bij anderen naast mijzelf ben ik op zoek gegaan naar een goed product om de nagelriemen te verzorgen. Ik kwam uit bij het eigen merk van Douglas voor boter om je nagelriemen te verzorgen.

In dit artikel staan affiliate links. Wanneer je hierop klikt krijg ik een kleine vergoeding.

Douglas nails, hand & feet butter

Douglas

Er zit wat alcohol in de ingrediëntenlijst en de parabenen zitten er ook in, weliswaar aan de onderkant van de lijst maar toch het vermelden waard. Mocht je dus op zoek zijn naar een product zonder parabenen is deze boter van Douglas niet voor jou weggelegd.

Douglas

De roze boter heeft weinig geur. Je merkt wel dat dit echt een dikke vrij harde boter is. Wanneer het in contact komt met je warme huid smelt het echt als boter. Hierdoor heb je maar een kleine hoeveelheid nodig voor al je nagelriemen. Ik haal een klein beetje eruit, dep het op de nagelriemen en smeer daarna alles goed uit. Het trekt daarna snel in en je nagelriemen zijn lang gevoed. Geen last meer van nare velletjes en droge schrale plekjes. Elke keer wanneer ik nu mijn nagels lak, pak ik ook even dit potje erbij om na het lakken mijn nagelriemen in te smeren. Zeker nu het koud is buiten wil het nog wel eens gebeuren dat ik ga trekken aan die losse velletjes wat heel lelijk uit gaat zien. Wanneer ik vaak genoeg smeer in de week heb ik hier helemaal geen last meer van.

Ook bij andere heb ik gemerkt dat dit product goed merk. Ik zet wel vaker gellak en de moeder van een vriendin was razend enthousiast. Ik heb direct een klein potje gevuld met wat boter zodat ze deze mee kon nemen naar huis.

In het potje zit 15 ml. Geen hele grote hoeveelheid, maar omdat je maar zo weinig hoeft te gebruiken kun je er lang mee doen. Voor de prijs hoef je het namelijk niet te laten. Je betaalt namelijk €14,95.

De nail butter is te koop bij (verrassend..) Douglas in de webshop en in de fysieke winkels.

Liefs, Liza

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.