Druilerige foto’s van de herfst in het bos

Druilerige foto’s van de herfst in het bos

Alhoewel het heerlijk is om op een druilerige herfstdag met een dekentje op de bank te kruipen, een warme kop thee erbij en Netflix aan is het ook prettig om door het bos te wandelen. Wanneer het niet al te hard regent is het best te doen om nog lekker een stuk te wandelen zonder zeiknat te worden. Dus zo gezegd zo gedaan. Hond mee, camera mee en op naar het bos!

Tussen de buien door lekker even een stuk wandelen. Omdat het nog vrij vroeg was voor een zondag en het niet het allerbeste weer was, was het lekker rustig. Je kunt fijn een stuk lopen zonder al te veel mensen tegen te komen. De hond kan lekker rondrennen door de gevallen bladeren waardoor ik de tijd heb om te spelen met mijn camera.

Ik laat je dus een hele hoop foto’s zien wat voor mij echt het herfstgevoel oproept.

Herfst foto’s


herfst herfst herfst herfst herfst herfst herfst herfst herfst herfst herfst herfst herfst herfst

Allemaal onbewerkte foto’s die ik manueel heb geschoten. Een probeersel. Ik probeer steeds meer manueel foto’s te maken en dat gaat steeds een beetje beter. Het is spelen, maar vooral heel veel uitproberen.

Het mooist vind ik het contrast tussen de groene bladeren aan de bomen, met de dorre bruine bladeren op de grond. Nu het nog niet mega koud is buiten kun je dat verschil nog mooi op foto vastleggen. Heel veel paddenstoelen die handig zijn om te spelen met diepte. Als kers op de taart zag ik een kikkertje in het gras. Hij bleef gelukkig even zitten om er een foto van te maken. Maar na deze foto sprong hij weg en was hij niet meer te vinden.

Na een lekker stuk gewandeld te hebben is het tijd voor warme chocolademelk (met slagroom!) en daarna thuis lekker met een dekentje, thee en Netflix op de bank. Ideale zondag ;).

Liefs, Liza

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.