Etos lipsticks review

Etos lipsticks review

etos

Etos heeft een tijdje geleden haar make-up producten vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken. Ik kocht vijf lipsticks om te testen. Eén van de kleuren die ik heb uitgekozen is niet helemaal mijn ding, maar de andere vind ik mooi. Tijd om je te laten zien wat ik bedoel!

etos

Ik kocht dus bovenstaande vijf kleuren. In totaal zijn er nu 30 kleuren beschikbaar uit de ‘color care’ serie. Etos zegt over de lipsticks:

Niet alleen de namen, maar ook de kleuren van de Color Care Lipsticks zijn om van te smullen! De lipsticks hebben een lichtgewicht crèmetextuur die super zacht aanvoelt en je lippen tegelijkertijd verzorgt én beschermt. De intens gepigmenteerde formule zorgt voor een egale dekking die lang blijft zitten.

De lipsticks zijn verkrijgbaar in maar liefst 30 kleuren.

Bron

etos

Hieronder laat ik je zien hoe de kleuren uitzien op mijn lippen. Hierboven zien ze er namelijk weer net anders uit in vergelijking met wanneer ik ze heb aangebracht.

etos

Mijn lippen waarbij ik nog niks op heb!

etos etos

Senual nude is niet helemaal mijn kleur. Van dichtbij is het een totaal verkeerde nude kleur voor mijn lippen, helaas.

etos etos

Een koraalrode kleur die helemaal dekkend is. Mooi! Zacht, maar wel met pigment.

etos etos

Een wat donkerdere kleur roze zonder dat het heel fel oogt.

etos etos

Oranje, echt oranje. Aan deze kleur zou ik erg moeten wennen. Het is niet helemaal mijn kleur, maar de lipstick brengt wel goed aan.

etos etos

Als laatste kleur heb ik een donkerpaarse kleur uitgekozen. Ik vind het een mooi winterkleurtje. In de zomer zou ik deze kleur niet echt snel kiezen.

 

Alle vijf lipsticks van Etos die ik heb geprobeerd zijn ontzettend romig en brengen fijn aan. Omdat ze zo romig zijn blijft de kleur niet heel lang zitten. Na een (voorzichtig) hapje of drankje zit de lipstick er nog wel goed op. Maar na een echte maaltijd zul je het even bij moeten werken.

De Etos lipstick is vanzelfsprekend te koop bij Etos. Ze kosten €3,99 per stuk.

Heb jij al de nieuwe producten van Etos geprobeerd?

Liefs,

Liza

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.