Every day bakje opruimen – januari ’18

Every day bakje opruimen – januari ’18

In mijn Ikea beauty tafel heb ik mijn producten liggen die ik elke dag gebruik. Eventueel voor een feestje wissel ik af, maar over het algemeen gebruik ik elke dag deze producten. Aangezien mijn laatje niet meer dicht kan is het eens tijd om te kijken naar welke producten ik daadwerkelijk elke dag gebruik. De laatste keer dat ik je dit liet zien is namelijk al een hele tijd geleden. Nu dus hieronder mijn producten uit mijn every day bakje.

Every day bakje opruimen

everday day

Welke producten mogen erin blijven zitten en gebruik ik dus echt heel vaak? Van sommige producten staat er een review van online, ik heb deze gelinkt dus dan kun je voor meer informatie doorklikken.

 

Liefs, Liza

 

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.