Everyday bakje / make-up zomer ’17 (high end / budget)

Everyday bakje / make-up zomer ’17 (high end / budget)

Het is alweer lang geleden dat ik je een kijkje gaf in de make-up producten die ik vrijwel elke dag gebruik. In een laatje van mijn Ikea mak-up tafel heb ik mijn alledaagse producten in zitten. Er zitten vrij veel verschillende merken in die ik met veel plezier gebruik. Van sommige producten heb ik een review geschreven bij aankoop en je kunt via de titel van het product doorklikken naar de desbetreffende review.

BASIS

Benefit bigger than BB

Een hele fijne BB met SPF 35 die vrij dik is. Het is een vrij dikke substantie maar alsnog makkelijk aan te brengen. Hij blijft ook lang zitten en met een druppel ter grote van een erwt kan ik mijn gehele gezicht bedekken.

Urban Decay Naked skin 

Dit is echt een geweldige concealer. Prijzig… maar echt de fijnste concealer die ik heb geprobeerd. Wanneer deze op is wil ik ook het liefst naar de winkel rennen om een nieuwe te halen.

Urban Decay decay de-slick

Ook dit is een fijn product van Urban Decay. Al merk ik bij poeders nooit heel veel verschil. Dit poeder is wel prettig omdat hij ervoor zorgt dat mijn gezicht er de hele dag mat uitziet. Zelfs al iets het warm buiten ziet het er helemaal niet glimmend uit.

FM golden toffee

Een warme, maar subtiele blush. Subtiel aanbrengen door de heftige glans die erin zit. In de zomer is het echt tof om op de appeltjes van je wangen aan te brengen. De zon schijnt er dan zo mooi op.

Catrice golden powder

Ondanks dat mijn blush al glans geeft gebruik ik toch vaak nog even een highlighter. Deze van Catrice komt uit een limited edtion collectie. Ook weer een warme highlighter die goed past bij de FM blush.

Catrice eyebrow pencil

Het nummer is er helaas al vanaf gesleten. Dit potloodje heb ik namelijk ook al vrij lang. In combinatie met mijn blonde haar is dit een prima kleurtje en het werkt gewoon lekker snel. Zeker voor een werkdag heb ik niet de tijd (lees: ik snooze te lang) om helemaal met een poeder bij te werken.

Sephora brow freeze

Eerder gebruikte ik altijd zo’n doorzichtig mascara borsteltje om mijn wenkbrauwhaartjes mee in model te houden. Zo’n gel die je van verschillende merken kan vinden. Op vakantie kwam ik dit potloodje tegen van Sephora. Dit potloodje kan je makkelijk slijpen en het wordt niet zo vies als een gel. Daarnaast was ‘ie ook vrij betaalbaar en zorgt ‘ie ervoor dat mijn wenkbrauwhaartjes goed blijven zitten.

 

OGEN

Catrice prime and fine

Een primer die je aanbrengt voordat je aan de slag gaat met je oogschaduw. Het maakt je oogleden iets vetter waardoor je oogschaduw beter blijft zitten en het ook langer goed blijft. Het heeft een lipgloss ‘kwastje’ die makkelijk werkt.

Kiko eyeliner and kajal

Dit huidkleurige oogpotlood breng ik aan op de onderste wimperrand. Het maakt je blik iets frisser en deze blijft vrij lang zitten.

Chanel 214 tissé mademoiselle

Dit is echt een van mijn mooiste oogschaduwdoosjes. Twee van de vier kleuren zijn ook al bijna op. Het zijn zo’n draagbare kleuren die je goed op kan bouwen tot een donkere ooglook. Ik zou ‘m zelfs opnieuw willen aanschaffen als hij helemaal op is.

Inglot liquid eyeliner

Ik ben dol op het merk van Inglot! Ook deze eyeliner hoort hierbij. Het heeft een vrij hard kort kwastje die alsnog zorgt dat je makkelijk je eyeliner aan kan brengen. Het is de bruine kleur, vaak gebruik ik zwart maar dat is soms zo heftig. Deze donkerbruine kleur zorgt ervoor dat je toch een donkerdere rand hebt, maar niet té. Wanneer ‘ie is opgedroogd gaat deze eyeliner ook nergens meer naar toe.

Chanel le volume

Dit is echt de beste mascara (voor mij) ever! Ik probeer nog wel eens een andere maar geen kan tippen aan de Chanel le volume.

Clinique chubby lash

Ik kreeg bij Sephora een tester van deze mascara. Geen mascara kan tippen aan de Chanel, maar deze is ook vrij goed! Het maakt mijn wimpers wat dikker maar het nadeel hierbij is, is dat ik moet oppassen voor spinnenpoten.

LIPPEN

The body shop 11

Deze lippenstift heeft een neutraal kleurtje met een warme ondertoon. Ik vind deze fijn om op een werkdag op te doen. Valt niet ontzettend op en hierdoor hoef ik op een werkdag niet constant te kijken of mijn lippenstift nog goed zit. De lippenstift voelt heel romig aan, maar benadrukt wel de lijntjes in je lippen. Dus even scrubben is wel gewenst.

 

Zo, dat was ‘m weer.

Liefs, Liza

 

ps. je kunt nog meedoen met de winactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.