Favorieten onderwerpen om te lezen op blogs

Favorieten onderwerpen om te lezen op blogs

Iedereen heeft zo zijn favorieten onderwerpen op blogs. Zo’n artikel die je in je bloglovin feed voorbij ziet komen en je direct wil lezen! Zo heb ik ook mijn favorieten waar ik gelijk op klik. Ben je benieuwd welke artikelen dat zijn?

Favorieten onderwerpen

1. Opgemaakt

IMG_2761

Het moeten wel goede producten zijn geweest als je deze helemaal tot het einde hebt opgemaakt. Ik vind het leuk om te zien welke producten andere bloggers opmaken in een maand.

2. PLOG

2015-01-19 15.31.01

Een kijkje in het leven van iemand anders maakt je toch nieuwsgierig. Tenminste ik wel. Ik ben benieuwd wat andere bloggers op een dag doen en hoe ze alles indelen. Ik vind het leuk om foto’s te bekijken van de dag of het nou speciaal was of een gewone werkdag.

3. Unboxing

IMG_2736

Unboxing! Het is net een cadeautje waarvan je mee mag kijken wat de ander heeft gekregen (of gekocht). Ook bloggers die de producten behandelen die ze net hebben gekregen óf nieuwe collecties. I love it.

4. Goede reviews

IMG_2608.CR2

 

Het behoed je van bepaalde miskopen of je moet het gelijk nu hebben. Belangrijk ook mooie foto’s. Wanneer het artikel geen mooie foto’s bevat ga ik vaak snel verder.

5. Stash

2015-01-19 07.11.26

Niet alleen welke producten iemand in zijn stash heeft. Maar ook hoe iemand het allemaal georganiseerd heeft. Zodat ik weer tips krijg hoe ik mijn eigen stash beter kan indelen.

Artikelen die met veel plezier zijn geschreven zijn er zo uit te halen. Dus daar word ik als lezer al door aangetrokken en blij van.

Welke artikelen vind jij het leukst om te lezen en welke juist helemaal niet?

Liefs,

Liza

5 Reacties

  1. 14 maart 2015 / 10:08

    Plogs en fijn reviews lees ik ook heel erg graag!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.