Favorieten winter 2014-2015

Favorieten winter 2014-2015

De winter is nu echt voorbij. Tijd voor het zonnetje en lekker in de tuin of terras ervan genieten. In de winter gebruik ik ook vaak andere producten dan in de lente of zomer. Daarom leek het mij leuk om vandaag te laten zien welke favorieten producten ik heb gebruikt afgelopen winter!

favorieten

Kleurboek

Ik kocht afgelopen winter mijn eerste kleurboek. De hype is er nog steeds en ik was toch wel benieuwd. Ik kocht een kleurboek met leuke patronen bij een boekenvoordeelshop. Snel wat potloden erbij gekocht en ik had er weer een hobby bij! Nu wil ik betere en meer kleurpotloden, laatst bij een vriendin geprobeerd en wat een verschil! Lekker rustig met een kopje thee nergens aan denken behalve welke kleuren ik waar ga gebruiken.

Bath melt honeymania

Sinds juni vorig jaar wonen we in dit huis waar we nu wonen. Dolgelukkig en we hebben een bad! Dat had ik thuis niet dus daar geniet ik nu extra van. The body shop heeft een heerlijke warme badschuim in het assortiment uit de honeymania collectie. Het is een soort gelly in een pot waar je met je hand wat product uit kan scheppen. Onder de badkraan houden en je krijgt een heerlijk zacht ruikend schuim die je huid lekker zacht maakt. De pot is bijna op!

Geurkaars

Geurkaarsen, toevallig is bovenstaande geurkaars van Ikea. Daar heb ik een tijdje terug een voorraadje geurkaarsen ingeslagen. Maar alle geurkaarsen mogen wat mij betreft onder dit kopje vallen. In de winter brand ik toch vaker kaarsen in het algemeen dan in de zomer. Al kunnen (geur)kaarsen natuurlijk altijd! Een warme geur die je huis lekker laat ruiken, heerlijk toch?!

IMG_3106

Sjaal(s)

Op de foto’s heb ik ook twee sjaals neergelegd. De wollen versie is mijn mega favorieten sjaal al een hele tijd! Ik heb deze ooit op een markt in Polen gekocht voor omgerekend ongeveer 5 euro. Geen geld dus! Heerlijk zacht, kriebelt niet en past bij veel winterse outfits. De andere sjaal is van de Mango(?), ik weet het niet meer precies, aan de ene kant net een andere kleurencombinatie dan aan de andere kant. Ook deze heb ik veel gedragen net als de rest van mijn collectie.

Chanel 214 tissé mademoiselle

IMG_3102.CR2

Van dit prachtige oogschaduwdoosje staat een review online. Je kunt zien dat ik de oogschaduw veel heb gebruikt. Een prachtige kleurencombinatie voor elke dag.

Estee lauder dagcrème

De daywear dagcrème van Estee Lauder is heerlijk zacht. Daarnaast is ‘ie ook zuinig in gebruik. Volgens mij doe ik nu met deze pot al 6 maanden? terwijl ik ‘m vrijwel elke dag heb gebruikt. Een wat duurdere crème dan ene uit de drogist, maar ik merk het verschil. (Dat mag ook wel!) Het zorgt ervoor dat mijn huid gevoed en zacht aan voelt. En het trekt snel in.

IMG_3099

Dit waren mijn favorieten van de afgelopen winter. Natuurlijk heb ik bepaalde producten ook vaak gebruikt, maar ik moest een selectie maken. En dit zijn mijn echt echte favorieten.

Welke producten heb jij het meest gebruikt afgelopen winter?

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.