FM baked blush ‘golden toffee’ review

FM baked blush ‘golden toffee’ review

golden toffee

In de unboxing van de FM producten die ik had besteld zag je dat ik ook een blush had besteld. Met het open maken van de verpakking is het voor mij meer een highlighter dan een blush. Wel met een mooie warme glans, zonder een glitterbom te worden. Kijk snel mee zodat je het zelf kan zien!

Het is maar een klein pakketje, de blush en de bijbehorende verpakking. Er zit ook ‘maar’ 1,4 gram blush in, hoeveel blush gebruik je nu eigenlijk? Niet ontzettend veel, dus je kunt er toch wel even mee doen.

golden toffee

Zie je wat ik bedoel met de kleine verpakking? Het is maar een mini rond doosje met daarin de baked blush in de kleur golden toffee.

Mijn camera heeft nogal kuren, hij wil niet fijn scherpstellen. Dit is het beste wat ik ervan kon maken. (zucht..)

Ik vind dit echt een mooie kleur vooral nu met de feestdagen in het vooruitzicht. Voor een feestje maakt dit je net even wat meer bijzonder.

golden toffee

Op de bovenstaande foto kun je de glans echt goed zien. Ik heb hier één keer met mijn vinger over de blush gewreven en daarna dit op mijn hand aangebracht. Deze foto is gemaakt zonder flits! Het is een vrij heftige glans, daarom zou ik deze niet elke dag opdoen. Maar het echt bewaren voor een speciaal feestje. Ik had niet verwacht dat dit zo’n heftige kleur zou zijn. Ik ben er wel blij mee en ik ga ‘m zeker opdoen met de kerstdagen.

Deze baked blush in de kleur Golden Toffee is te koop bij FM. Hier kun je niet zelf bestellen, maar dit kun je alleen doen bij iemand die is aangesloten bij FM. Je betaalt dan €10,40 voor 1,4 gram. Niet geheel goedkoop, maar ik vind het wel een bijzondere kleur.

Ben jij bekend met FM? Heb jij toevallig nog een aanrader qua lens voor een Canon EOS1100D? 

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.