Frosted cranberry; geweldige frizzers voor in bad

Frosted cranberry; geweldige frizzers voor in bad

Wat een ontzettend heerlijke geur. Dat is misschien niet het enige waar je dit voor zou kopen, maar al zou ik het niet briljant vinden voor in bad zou ik deze frizzers alleen al kopen voor de geur. Ik liep door de outlet in Roosendaal en ik moest wel The Body Shop inlopen. Eenmaal daar blijft er sowieso wel iets aan je handen plakken. Dit keer was dat de bath frizzers. Snel snel want we hadden niet veel tijd en eenmaal thuis werd ik verliefd!

Dit artikel bevat affiliate links.

Bath frizzers

frizzers

Een simpel plastic potje met daarin de frizzers. De geur komt je al tegemoet wanneer je ook maar de verpakking open neigt te maken. Een zoete, frisse geur die wel heel sterk ruikt zonder (voor mij) overheersend te zijn. Er zitten in totaal 10 blokjes in waar je dus mee in bad kan. Zou je echt zuinig willen zijn kun je de blokjes ook door midden delen zodat je er dubbel zo lang van kunt genieten. Ik gebruik ze zelf gewoon in z’n geheel.

frizzers

De frosted cranberry lijn is niet altijd in het assortiment. Het was helaas(!) een speciale kerstcollectie. Maar ondanks dat wil ik het je toch niet onthouden. Want mocht je deze lijn nog ergens tegenkomen dan zou ik er toch zeker even aan ruiken.

Wanneer je bad vol is gelopen kun je een blokje in het bad gooien. Het begint gelijk te borrelen en schuim af te geven. Het blokje ruikt al vrij sterk, maar wanneer het in bad zit ruikt je hele badkamer naar dit heerlijke cranberry geurtje. Ik denk dat door de olie die in de blokjes verwerkt zit je een ontzettend zacht ‘water’ krijgt. Het voelt heel fijn aan op de huid. Ook wanneer je uit het bad stapt voel je dat je huid niet meer zo droog aanvoelt.

Ik hoop dat aan het einde van het jaar ik meer producten van deze lijn kan uitproberen! Dus duimen dat The Body Shop deze lijn weer uitbrengt! In de outlet waar ik dit potje kocht is alles dus een stukje goedkoper dan normaal. Ik betaalde namelijk voor €7,50 terwijl je normaal €15,- betaalt.

Liefs, Liza

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.