GELEZEN: B.A. Paris – Gebroken

GELEZEN: B.A. Paris – Gebroken

Vorig jaar heb ik voor het eerst een boek gelezen van B.A. Paris. Dat was het boek ‘achter gesloten deuren‘ wat ik echt binnen no time heb uitgelezen. Dat geldt ook voor het boek ‘gebroken’ waar ik je hieronder wat meer over wil vertellen. Ik kan je alvast zeggen dat deze net zo spannend was als het vorige boek.

Gebroken

Cass Anderson is docente en net voor de zomervakantie heeft ze nog een borrel om de vakantie in te luiden. Wanneer het feestje ten einde loopt wil ze naar huis gaan. Ze heeft twee opties via de snelweg waardoor ze wat langer onderweg is óf via het bospad. Het weer is niet echt top, het regent en ze ziet vrijwel geen hand voor ogen. Als ze haar man belt dat ze naar huis komt geeft hij nog aan dat hij wil dat ze via de snelweg moet gaan. Maar ze besluit toch via het bospad te rijden, waar ze nauwelijks bereik heeft. Onderweg ziet ze een auto staan wat haar al de kriebels bezorgd. Zou het iemand zijn met pech?! Ze besluit toch stil te staan als ze ziet dat er een vrouw in de auto zit. De vrouw geeft niet aan dat ze hulp nodig heeft en Cass voelt zich niet veilig genoeg om daadwerkelijk uit te stappen. Ze rijdt dus door naar huis en zal daar wel eventueel de politie bellen over wat ze heeft gezien. Eenmaal thuis aangekomen is ze dit compleet vergeten. Begon het ook zo bij haar moeder?

Cass heeft namelijk twee jaar geleden haar moeder al op jonge leeftijd verloren. De laatste jaren van haar moeders leven heeft ze haar intensief moeten verzorgen aangezien al op vroege leeftijd alzheimer werd geconstateerd. Nadat Cass uit het diepe dal is geklommen is ze inmiddels gelukkig getrouwd en samen met haar beste vriendin kan ze de wereld aan, toch?!

Gebroken gaat over Cass die de ochtend na de gezellige borrel te weten komt dat ze vrouw die ze is tegengekomen op gruwelijke wijze vermoord is. Zou het haar schuld zijn dat ze is vergeten iemand te waarschuwen? Begint bij haar ook al beginnende dementie te vormen? Een spannend boek waar veel psychologische spelletjes worden gespeeld.

 

Liefs, Liza

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.