Gelezen: BA Paris – achter gesloten deuren

Gelezen: BA Paris – achter gesloten deuren

Elke dinsdag om 7.00 uur komt er een (korte) recensie online van een boek. Deze dinsdag is het ‘achter gesloten deuren’ van BA Paris. Hieronder kun je meer lezen over dit boek.

Achter gesloten deuren

Het huwelijk van Jack en Grace lijkt op het eerste oog perfect. Het ideale stel waar iedereen naar op kijkt. Jack werkt als advocaat en verdient grof geld, Grace daarentegen is gestopt met werken na het huwelijk. Tijdens een perfect etentje zijn naast een bevriend stel nog een stel uitgenodigd wat in de buurt is komen wonen. Het eten gaat allemaal hartstikke goed en er wordt teruggeblikt naar hoe Jack & Grace elkaar hebben ontmoet. Ook het onderwerp kinderen komt ter sprake. Grace heeft een jonger zusje wat het syndroom van Down heeft en vanaf haar 18e verjaardag zal ze bij hen komen wonen. Dat is over een aantal weken, ze zeggen dat ze hierom geen kinderen willen (of nog niet) om eerst van het getrouwde leven te genieten en ze willen dat het zusje eerst gewend is.

In eerste instantie lijkt het allemaal koek en ei. Het perfecte stel waar iedereen jaloers op is en waar iedereen tegenop kijkt. Maar niets is wat het lijkt. Het perfecte stel blijkt helemaal niet zo perfect zijn, De spanning wordt al snel opgebouwd doordat je flashbacks krijgt naar het verleden en hoe alles zo is gekomen tot waar ze nu staan. De spanning is hierdoor door het gehele boek goed te voelen.

Aan boek eindigt vrij plotseling, voor mij was het meer bijzonder geweest als je het leven na het einde had leren kennen. Dat is ook maar het enige wat ik op ‘achter gesloten deuren’ heb aan te merken.

 

Meer recensies lezen? Volg mij dan op:

Goodreads

Hebban

 

Liefs, Liza

 

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.