Gelezen: Je bent geweldig – Jill Mansell

Gelezen: Je bent geweldig – Jill Mansell

De afgelopen weken heb je elke dinsdag om 7.00 uur een (korte) recensie van een boek kunnen lezen. Ook deze dinsdag is dat het geval. Namelijk over het boek ‘je bent geweldig’ van Jill Mansell.

Je bent geweldig

Je bent geweldigJe bent geweldig by Jill Mansell
My rating: 3 of 5 stars

Ik moest er heel erg aan wennen. Mijn laatst gelezen boeken zijn allemaal van Jill Mansell, maar dit boek vond ik maar mwuah. Ik was tot zeker op driekwart geneigd om ‘m weg te leggen en maar iets anders te gaan lezen. Er waren voor mij te veel verhaallijnen en personen. Ik kreeg het allemaal niet meer voor elkaar om de lijnen uit elkaar te houden en om nou te bedenken wie wie was. Dat was voor mij een beetje jammer. Ik weet niet zo goed waarom, maar ik heb ‘je bent geweldig’ toch maar uitgelezen. Uiteindelijk bleek alles vrij logisch (en grotendeels voorspelbaar) te zijn. Dit was (helaas) niet helemaal mijn ding.

View all my reviews

 

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.