Gelezen: How blogs work – Stephanie Duval

Gelezen: How blogs work – Stephanie Duval

Ik vind het interessant om te lezen wat nu precies de regels voor bloggen zijn. Waar moet je als blogger aan voldoen ook al is het een hobby. Dus daar ben ik naar op zoek gegaan. Ik heb dus weer een boek gelezen, namelijk het boek ‘how blogs work’ van Stephanie Duval. Lees hieronder verder wat ik van het boek vond.

How blogs work

How blogs workHow blogs work by Stephanie Duval
My rating: 3 of 5 stars

Ik vind het interessant om te lezen over blogs. Er zijn namelijk een aantal regels die ik misschien (nog) niet helemaal ken. Dus die wil ik graag weten voordat ik iets stoms online gooi. Dus vandaar dat ik het leuk vind om te lezen over bloggen. Dit boek heeft daar deels aan voldaan. Van de ene kant vond ik de schrijfstijl fijn om te lezen. Er werd namelijk veel informatie gedeeld en daarbij veel voorbeelden gegeven waardoor je makkelijk de zaken eruit kan filteren die je voor jezelf kunt gebruiken. Daarnaast werden er ook veel interviews gedeeld met andere bloggers die hun eigen ervaringen vertelden, maar voornamelijk hoe ze zo berucht zijn geworden. Dit was voor mij niet altijd heel interessant om te lezen omdat ik daar weinig mee kon. Tussendoor werden er veel quotes gedeeld van stukken die al eerder te lezen waren. Dus af en toe las je meerdere dingen een aantal keer. Ik weet niet of ik het nu echt zo’n geweldig informatief boek vind. Deels dus wel, maar of ik er nu echt heel veel van heb geleerd? Nee dat denk ik niet.

View all my reviews

Liefs, Liza

ps. vergeet je niet mee te doen met de winactie?

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.