Gelezen: Kus me dan – Rachel Gibson

Gelezen: Kus me dan – Rachel Gibson

‘Kus me dan’ is een boek geschreven door Rachel Gibson dat gaat over een Hollywoodster genaamd Vivien. Ze gaat terug naar haar geboortedorp wanneer haar moeder plotseling is overleden. 

Kus me dan

Kus me danKus me dan by Rachel Gibson
My rating: 2 of 5 stars

Romantiek, maar ook heel veel tijdsprongen en een kijkje in de familiebanden van Vivien. Wanneer de moeder van Vivien overlijdt, gaat de filmster terug naar huis om de begrafenis te regelen. Wanneer ze in haar geboortedorp arriveert komt ze ook weer haar oude kennissen tegen. Haar moeder is hier altijd blijven wonen en sinds Vivien een grote Hollywoodster is wilde ze haar moeder een eigen huis geven. Het blijkt dat haar moeder altijd in het oude huis is blijven wonen op het erf van een rijke familie. Het leuke aan dit boek is dat er oude dagboekpassages van Vivien tussen zijn gevoegd. Hierdoor krijg je inzicht in de tijd hoe het vroeger was. Verder zijn de personages niet heel diepgaand. De personages krijg je maar heel oppervlakkig te kennen. Dat is wel jammer voor het geheel. Ik vond ‘kus me dan’ wel vermakelijk, maar niet boeiend genoeg. Het was allemaal vrij voorspelbaar.

View all my reviews

 

Liefs Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.