Gelezen: My way – Monica Geuze

Gelezen: My way – Monica Geuze

Alweer een boek uitgelezen! Namelijk het boek van Monica Geuze ‘my way’. Hieronder kun je lezen wat ik van dit boek vind.

My way

My WayMy Way by Monica Geuze
My rating: 3 of 5 stars

Ik volg Monica heel sporadisch op YouTube. Op de een of andere manier blijf ik niet plakken bij haar vlogs waardoor ik haar vaak vergeet. Toen haar boek ‘my way’ uitkwam was ik wel benieuwd naar haar boek. Via het abonnement van Kobo plus heb ik haar boek kunnen lezen zonder er extra voor te betalen. Ik zou het namelijk niet hebben gelezen wanneer ik er los voor had moeten betalen. Nadat ik het boek nu uit heb gelezen blijf ik ook hierbij. Ik heb gevoel alsof ik deels in het dagboek van Monica lees. Vroeger schreef ik in schriftjes verhalen naar vriendinnen wat ik had meegemaakt en zij schreven daarna terug. Dit gevoel had ik ook bij dit boek. Alsof ik stiekem iets lees wat niet voor mij bestemd is. Er staan best persoonlijke verhalen in terwijl er ook ‘inside jokes’ voorbijkomen die dus alleen te snappen zijn voor mensen die het met Monica hebben meegemaakt. Binnen een paar uurtjes had ik het boek ook uit. Leuk is wel dat ze een vriendenboekje erin heeft gewerkt, maar ook dat is wat ik hierboven al schreef meer leuk ter herinnering voor jezelf.

View all my reviews

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.