Genieten van elke dag; mijn geluksmomenten

Genieten van elke dag; mijn geluksmomenten

Elke dag hollen van hot naar her. Wanneer je de meeste mensen vraagt hoe het met ze gaat is het antwoord bij veel mensen ‘druk, maar goed hoor..’. Ik maak mij daar ook wel eens schuldig aan. Toch wil ik blijven genieten van de kleine dingen. Die maken het leven toch een stuk leuker?! Gisteren was het namelijk de dag van het geluk. Tijd om mijn geluksmomenten met je te delen.

Geluksmomenten

Thuiskomen;

Na een drukke (ja, daar heb je dat woord weer..) thuiskomen en het eerste wat er gebeurd is Arja (mijn hond) die op mij af komt gerend. Ook al ben ik maar even weggeweest ze is altijd zo ontzettend blij als ze weer bij je kan komen liggen en knuffelen. Daarna mijn man die thuiskomt en dan is het ook gewoon goed, wij samen.

Babcia

Lezen;

Aan het begin van dit jaar heb ik mijzelf een doel gesteld om 52 boeken te lezen. Dat zou dus elke week 1 boek betekenen. Inmiddels heb ik er al 16 gelezen dus ik lig goed op schema. Ik kan echt genieten van een hete kop thee, een dekentje met mijn hond ernaast en dan een goed boek.

Buiten;

Nu het weer warmere dagen beginnen te worden (al regent het nu ..) beginnen de eerste bloemen al uit te komen. Grasvelden vol krokussen, tulpen die langzaam beginnen op te komen, de viooltjes in bloei en de bomen beginnen weer langzaam kleur te krijgen. Dat is toch al genoeg?!

Zoo

Samen zijn;

Het liefst met alle mensen die ik lief heb samen zijn. Of we nu een spelletje doen, kletsen of maar gewoon bij elkaar in één ruimte zijn waarbij iedereen iets voor zichzelf doet. Ik waardeer het enorm dat iedereen er is in goede gezondheid. Niet altijd vanzelfsprekend en daarom ben ik er dankbaar voor dat ik deze lieve mensen om mij heen mag hebben.

Werken;

Het is niet zomaar werk. Ik ben echt dankbaar voor alle kleine stapjes die ik met leerlingen kan maken, om er überhaupt voor ze te zijn en ze iets bij te brengen. Het is maar werk, dat klopt maar ik doe wel iets wat mij echt gelukkig maakt.

Zwijmel, zwijmel, zwijmel en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat zijn jou geluksmomenten?

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.